Sådan vedhæfte en struktur til dit hus

July 23

Sådan vedhæfte en struktur til dit hus

Ekstra plads til dit hus er altid en præmie. Uanset om du vil tilføje en garage, et lager skab, et spisekammer eller en helt ny bygning, og vedhæfter den til din eksisterende hus er meget bekvemt. En garage, der er i nærheden af huset vil holde din bil sikkert og beskyttet, men du vil stadig nødt til at køre ind og ud af vejret. Fastgøre en struktur højre til dit hus også giver dig endnu mere plads end bare struktur er fastgjort. 7 til 10 fod af plads i mellem de to strukturer kan bruges til en ekstra bad, vaskerum, spisekammer, eller enhver række ting.

Instruktioner

•Kontrollér med din county bygning Udvalget for koder og tilladelser, der kræves til dette projekt, før du starter.

•Dig din ekstra foundation og sidefødder med en rendegraver. Starter fra den eksisterende hus kant til enderne af den nye struktur plan. Den nye foundation og sidefødder, der vil holde op den nye struktur, vil være beton hældes i formen arbejde forme, der berører fundamentet for det eksisterende hus.

•Build din væg rammer ifølge din nye struktur planer. Start på den nuværende mur af dit hus. Væg ramme vil blive bygget med brædder der er 2 inches ved 4 eller 6 inches og skæres til højden på dit hus ud plan. Nævn, der er 2 inches af 6 inches er ofte påkrævet for at holde tilstrækkelig isolering.

•Forbered den ydre væg i dit hus ved at fjerne enhver udendørs sidespor, der ikke ønskes. Den eksisterende væg bliver en del af den nye struktur. Du vil bygge tre flere vægge for at fuldføre et værelse.

•Skru første væg rammen til den eksisterende ydermur med 4-tommer skruer. Skruerne skal trænge 2 inches af væg ramme og væggen rammen af dit eksisterende hus.

•Nail bundpladen af væg rammen til den nye foundation. Væg rammen vil bestå af en bundplade eller bord og en topplade. De opretstående studs er naglet i sted hver 16 inches. Gøre flere væg rammer til at fuldføre en hel væg. Rammer, der er 10 til 12 fod er lettest at stå oprejst og negle sammen. Sømning bundplade til konkrete foundation vil tage en særlig aktion hammer, der bruger en kugle til at tvinge søm til beton gulvet. Enhver træ at rører beton skal behandles tømmer.

•Tilslut tagene på en vinkelret vinkel, der ikke vil skabe en sne eller fugt problem. Hældningen af den nye struktur tag vil lette ind i nuværende hus taget. Vinkler skal være fortløbende og ikke stoppe brat, skabe dale i tag for sne eller regn til at indsamle. Dette er et godt tidspunkt at overveje tagsten hele huset som ét tag.

•Finish ydervægge af den nye struktur med krydsfiner og hus wrap før du tilføjer udendørs sidespor til at koordinere med resten af huset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com