Sådan vedhæfte en trappe gelænder

February 12

En trappe gelænder tilføjer en attraktiv touch til rummet og giver sikkerhed for dem, der går op eller ned. Forankret sikkert til væggen indramning, en træ gelænder giver trappen et nyt udseende og øger deres fremtidige tilstand. Selvom de fleste bygningsreglementer kræver rækværk installeret mellem 34 og 38 tommer langs trapper med tre eller flere risers, kontrollere koder i dit område til den ønskede højde. Sørg for træ gelænder du køb er glat og fri for knuder og bøjninger.

Instruktioner

•Locate væggen studs 36 inches over trappen med en elektriske eller magnetiske stud finder. Mark placeringen af studs langs trappen, og en ud over de øvre og nedre risers med længder af lav-tack malertape. Kontrollere, at markeringerne på væggen er niveau og ret det eventuelt.

•Measure afstanden fra toppen landing til bunden af trappen til at bestemme længden af den træ gelænder, du har brug for. Tilføje 24 inches til målingen før skære en længde på rækværket på størrelse med en sav. Gering-cut ene ende af rækværket på 45 grader.

•Rest 45-graders skære ende på gulvet i bunden af trappen og anden enden foran slidbaner. Tegn et mærke over skinnen hvor det rører den øverste trappetrin forkant eller kant. Danne et 16-graders snit over mærket på skinnen til at danne den vandrette skinne til den øverste del.

•Tør-fit 16 graders joint på jernbane og vandrette stykke til at sikre de passe stramt, eller justere den skære vinkel indtil fælles er stram. Danne en 45-graders snit på anden enden af den vandrette stykke.

•Applicer et jævnt lag af træ lim over enden sektioner af gelænder og vandrette stykke og slutte sig til dem sammen. Lad limen sat til det tidspunkt er angivet på etiketten retninger.

•Hold rækværket mod båndet markerer på væggen og justere dens top med 36-tommer mærker. Ved hjælp af en blyant markere langs undersiden af jernbane på stud steder. Også, mark rækværket joint, eller det punkt, hvor den vandrette skinne opfylder rækværket på den øverste malertape.

•Anbring en jernbane beslag på væggen, over varemærket stud. Juster det så sin top hviler under varemærket for gelænder joint. Indsæt en blyant gennem sine huller til at markere placeringer for skruehullerne på væggen. Gentag processen for stud på bunden af trappen.

•Bore 1/8-inch huller over blyant mærker på de øvre og nedre stud steder. Fjern tapen og vedhæfte jernbane beslag på plads med skruer.

•Sæt rækværket på de to parenteser. Tillægge beslag med skruer skinnen. Gentag processen med montering beslag hver 48 inches langs rækværket.

•Measure afstand fra 45-graders skåret på den vandrette skinne stykke til væggen. Skær to vender tilbage til den længde ved hjælp af en sav. Lim de to vender tilbage til den øverste og nederste gelænder og sikre leddene med negle. Afkastet er de korte stykker af rækværket, der forbinder den vandrette skinne på væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com