Sådan vedhæfte en trappe Post til et trægulv

September 15

Du tænke sandsynligvis aldrig på trappe gelænder i dit hjem. Det er ikke indtil du føler dig selv begyndt at falde, du automatisk nå ud, og håber at rækværket holder du lider en nasty spill. Hvis posten trappe, der understøtter rækværket ikke er monteret sikkert, kan rækværket mislykkes, forlader du tyngdekraft prisgivet. Der findes en lang række forskellige monteringssæt. Dog kan du vedhæfte en trappe post til en hårdttræ gulv ved hjælp af grundlæggende L-beslag og spare nogle penge.

Instruktioner

•Indstil trappe post på gulvet i den ønskede placering. Kontroller posten er firkantet og i overensstemmelse med trappe gelænder. Spor rundt i bunden af post med en blyant. Fjerne posten.

•Sæt et L-beslag på den ene side af disposition i stueetagen. Placer beslaget, så den del om fladt på gulvet er inde i dispositionen. Linje op på indersiden af den opretstående del af beslaget med kontur mærke på gulvet. Skru beslaget til gulvet med 2-tommer træ skruer. Installere en skrue i hvert hul, og køre skruer med en boremaskine og driver bit. Gentag denne proces for de andre tre parenteser. Når installeret, bør de opretstående dele af parenteser udgør en fire-sidet beslag, der er af samme størrelse som bunden af post.

•Indstil post i parenteserne. Tryk ned på post til fuldt sædet det. Kontroller posten er plumb ved at kontrollere to hosliggende sider med et niveau. Tryk på shims under de lave sider af post at gøre det plumb, hvis det er nødvendigt.

•Kontroller 2-tommer træ skruer gennem hullerne i de opretstående dele af L-beslag, så ind i trappe stillingen. Indsætte skruer i alle huller til at sikre stillingen.

•Measure og skåret fire stykker af baseboard trim passer rundt om bunden af post. Gering enderne af baseboard trim stykker på en 45-graders vinkel. Samle stykker af trim rundt i bunden af post og derefter sikre dem på plads med trim negle. Nail trim nær enderne til at undgå at ramme L-beslag.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en mejsel eller trim router til at fjerne materiale fra bagsiden af trim til at rumme L-beslag. Dette vil give en lidt pænere udseende, selv om den lille hul lavet af L-beslag ikke alt for mærkbare.
  • Længden af skruerne i gulvet bør være et minimum af 2 inches. Du skruer til at udvide gennem gulvet og integreres fuldt ud i undergulvet. Ved hjælp af kortere skruer vil reducere stabiliteten i stillingen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com