Sådan vedhæfte en Tumbler sæl til en tørretumbler

October 19

Sådan vedhæfte en Tumbler sæl til en tørretumbler

Tørretumbler er tumbler eller tromme, funktioner følte sæler på sin front. Formålet med sæler er at udfylde kløften mellem tumbler og frontpanelet. Over tid og gentagne anvendelser, bliver de følte seal slidt, som forårsager skader på tøj i tørretumbleren. Hvis du er at trække beskadigede eller iturevne tøj ud af tørretumbleren, er chancerne, de følte seal kræver udskiftning. Undgå dyre reparation ved at udføre dette DIY projekt uden behov for dyre værktøjer eller udstyr.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra væggen og fjern adgangspanel. Afhængigt af din tørretumbler model og producent, er adgangspanel placeret på toppen eller bagsiden af enheden og holdes på plads med bibeholde clips eller skruer. Se i brugervejledningen til din tørretumbler ejer for detaljerede instruktioner i denne sag. Afsætte adgangspanelet og placere skruerne i en lille plastikbeholder.

•Locate og Løsn skruer holde den tørretumbler tørretumbler på plads. Når tromlen er forskubbet, slip på et par arbejdshandsker og træk forsigtigt tromlen gennem den tørretumbler adgangspanel.

•Fjern den eksisterende følte segl og gamle klæbemiddel. Ved hjælp af en lille plastik maling skraber, fjerne så meget af den gamle følte tætning og lim som muligt, opmærksomhed til at undgå at ridse eller gouging tromlen. Fugt en klud med denatureret alkohol og tørre væk enhver resterende limrester.

•Applicer et tyndt lag af fugemasse til sømmen eller under side af udskiftning følte segl. Omhyggeligt indsætte den nye segl langs tromlens kant og lad det hærde i mindst to til tre timer.

•Reassemble tørretumbleren drum og erstatte adgangspanelet. Tilslut den tørretumbler tilbage og bruge efter behov.

Tips & advarsler

  • Tørre væk eventuelle overskydende fugemasse fra den tørretumbler tromle med en klud dyppet i denatureret alkohol.
  • Find en filt seal reparation kit, der indeholder limen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com