Sådan vedhæfte et badekar

July 20

Sådan vedhæfte et badekar

En del af et badekar installationsprocessen knyttet eller forankring det ordentligt. Hvis karret ikke er forankret kan det flytte senere når den er fuld af vand og har en person inde. Når en fuld badekar skifter endda lidt, kan bevægelsen skade eller bryde forbindelserne mellem den balje drænrør, fører til en lille eller selv svær vandlækage i undergulv af dit hus. Tager tid at forankre karret sikkert kan forhindre et stort problem på vej.

Instruktioner

•Installer badekar er væskerne før indstilling karret på plads. Tilslutte en afløb tee til rør i gulvet og derefter tilslutte afløbet sko til den horisontale forbindelse på tee. Tråd overløb rør på toppen af røret tee.

•Laveste badekar til at placere og angive et niveau på karret. Hvis karret ikke sidde niveau, fjerner det fra området installation og vedhæfte shims til karrets ben ved hjælp af thumbtacks. Erstatte karret og kontrollere, at det er plan, gentage processen, indtil det sidder niveau i hver retning.

•Drill pilot huller hvor monteringshullerne på karrets øverste flange sidde over væggen studs. Køre skruer gennem monteringshullerne i karret og til studs, stoppe når skruehoveder røre i karret flange.

•Spread silikone caulk på undersiden af karrets vigtigste afløbet forsamling, så tråden forsamling i afløbet åbning i bunden af karret. Udvide en afløb nøgle i afløbet forsamling og bruge en rørtang til at dreje forsamlingen med uret, indtil det er stramt.

•Indstil dækslet på plads på toppen af overløb afløb åbning i karret. Køre skruer gennem dækslet til afløb og til skruehullerne på overløb rør åbning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com