Sådan vedhæfte et fire gren-stik til en Whirlpool tørretumbler

July 4

I 1999 mandat National Electric koden udgivet af National Fire Protection Association at 240-volt beholdere være jordforbundet og jordledningen og neutral wiren i netkabler adskilles. Som et resultat, er nye huse alle bygges med fire-ben elektriske beholdere. Ældre tre-ben stik passer ikke. Da du ikke kan ændre beholderen fra en fire-ben til en tre-ben uden at overtræde den National Electric Code, er din eneste valg at skifte den tørretumbler netledning fra tre-ben til fire-ben version.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren. Finde det punkt, hvor ledningen går ind på bagsiden af tørretumbleren. Du vil se adgangsluge. Skru adgangspanelet.

•Med dækslet åbnes, vil du se tre ledninger fastgjort til en klemrække--sort på den ene ende, hvide i midten, og rød på anden enden. Ved hjælp af en standard skruetrækker fjerne skruerne holde ledningerne på plads og der er afsat. Fjern ledningerne.

•Tag jordledningen eller rem fra den neutrale terminal. Dette er normalt en kobber eller kobber pletterede metallisk strip eller en grøn ledning tilsluttes grønt stel skrue hvid ledning terminal tilsluttet tørretumbler rammen. Hvis din tørretumbler har den grønne ledning, vedhæfte wire til tørretumblerens ramme.

•Løsn skruer på stik og forsigtigt trække sig ud i tre-ben ledningen. Tråd i slutningen af den nye ledningen i stikket og spænd skruerne indtil LUN. Stramme ikke skruen eller stikket vil blive beskadiget.

•Sæt nye ledningerne til terminalklemmerne matchende farve til farve. Den hvide ledning til det hvide stik, rød til rød og sort til sort. Den grønne ledning er knyttet til grønt stel skruen på tørretumbler rammen. Vedhæfte skruerne.

•Reattach adgangspanelet. Slukke breaker for tørretumbler stikket beholderen. Stik i tørretumbleren, så slå breaker igen. Tænde tørretumbleren til at teste, hvis det er i orden.

Tips & advarsler

  • Sikre, at tørretumbleren er afbrudt fra strømkilden før du arbejder på tørretumbler at undgå elektriske stød.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com