Sådan vedhæfte et fladt tag til vinkelrette skrå tage

April 22

Flade tage er ofte bruges på små Tilføjelser til huse, fordi de er nemme at opbygge og kan passe til næsten enhver arkitektonisk stil. Flade tage, er naturligvis aldrig virkelig flad. Et fladt tag ville aldrig afløb, så alle flade tage er virkelig lav hældning, med en minimum pitch. Ethvert tag med en hældning eller skråning af 3 inches per fod eller mindre betragtes flade. Denne skråning bør være indbygget i tilsætning eller nye struktur under opførelse, når taget er ved at blive indrammet, men vil påvirke vinklen på tilslutning til eksisterende tag.

Instruktioner

•Sæt et fladt tag til en skrå tag med en finans bord, en horisontal støtte installeret på forbindelsesstrækninger taget. Identificere placering på taget og markere sin udvendige kanter, hvor siderne af taget bliver, med kridt. Find spær, bjælker eller andre indramning på eksisterende tag til støtte for den tilføjede fladt tag. Få i en kvist, hvis en sådan er tilgængelig. Drive søm gennem tag langs de udvendige spær til at markere dem.

•Tag helvedesild eller andre tagsten fra eksisterende tag, men forlade pyntede og tagsten papir. Angive en 2 x 6 tommer finans bord i sted hvor det flade tag vil vedhæfte. Niveau med et niveau på, og Fastgør det midlertidigt med 16d indramning negle og en hammer. Bruge negle gennem taget som en guide til at markere andre support områder. Måle med et målebånd fra et søm til den næste bandagist, typisk 24 inches, og markere det pågældende sted på finans. Markere alle indramning støtte steder på finans.

•Drill huller med en boremaskine og 3/8-inch bit gennem finans i tag spær eller andre indramning. Fastgør i finansmodulet med 1/2-inch lag bolte, drevet med en skralde svensknøgle gennem finans ind i indramme medlemmer. Sætte skiver under bolt hoveder for at skabe plads til dræning.

•Klippe flad tag spær ender til at matche skråning eller vinkel af finans. Bestemme tonehøjden af eksisterende tag. Lægge en plan mod taget, holde det niveau og måle afstanden mellem bunden af niveauet og tagfladen 12 inches fra slutningen af niveau; en forskel på 6 inches, for eksempel, vil være en skråning af 6 inches per fod. Bruge en hastighed pladsen til at markere denne vinkel på spær; sætte omdrejningspunkt for pladsen øverst på en spær og line up varemærket "fælles top cut" på pladsen øverst på brættet. Markere spær afslutningen og skære denne vinkel med en rundsav på alle flade tag spær.

Uddelingen ender af fladt tag spær i finansmodulet med indramning negle eller metal spær bøjler. Drive indramning negle diagonalt gennem spær ende i Finans, to negle på den ene side, en på den anden side af hvert spær. Nail bøjler med 8 d galvaniseret søm. Fastgør bøjle i finansmodulet med to søm på hver side, skub spær på plads og søm det gennem huller i siden af bøjlen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com