Sådan vedhæfte et glas Backsplash til en væg

October 4

Et glas bagkant, også kendt som en backsplash er en vidunderlig afgang fra flise. Lange paneler er fabrikeret med udskæringer for stikkontakter og skifte plader til at give en praktisk taget problemfri indtryk. Et godt design betyder, at du vil have så få paneler som muligt. Installation er så let som at vedlægge et ark af spejlet over en bad forfængelighed.

Instruktioner

•Rens og prep backsplash område eller levere en jævn og flad overflade. Dit valg af glas vil afgøre, om nogen maling forberedelse er nødvendig. Hvis du vedhæfter en glas backsplash, der er blevet malet på bagsiden, behøver du ikke bekymre dig om den oprindelige vægfarve. Afhængig af tykkelse og mønster, ovn-fyret kunst glas paneler i klar (farvet med grøn) eller lavt jern (vand klart) kan kræve spackling og et frisk lag maling for at give en neutral baggrund.

•Beskyt din bordplader med drop klude eller lag af avisen. Bekræft, at alle glaspaneler har den rigtige størrelse. Anvend maler tape så tæt som muligt til alle kanter på fronterne af panelerne backsplash. Det samme på bagsiden nederste kanter af din frysere og bordplader, at beskytte overflader fra silikone.

•Læg din caulk pistol med en tube silikone klæbestof. Skære tip off dysen af caulk røret i en vinkel, ved hjælp af en hobbykniv. Brug værktøjet på caulk pistol til at bryde Seglet på røret. Pumpe på aftrækkeren på caulk pistol, indtil silikone klæbestof begynder at flyde.

•Applicer generøse dollops af silikone klæbestof--om størrelsen af golfbolde--at glasset panel rygge. Anvende dollops ca 6 inches fra hinanden. Med en hjælper, skal du placere hvert panel på plads. Hvis du har paneler at butt hinanden, gælde en perle af silikone mellem panelerne, før du installerer det næste panel.

•Køre den en perle af silikone mellem tilbage nederste kanter af din frysere og backsplash og mellem dine bordplader og backsplash. Dyp fingeren i en skål med meget sæbevand til at udjævne Perlen. At gentage indtil perlen er glat. Fjern alle maler tape så hurtigt som muligt at holde silikone fra tørring på den maler tape. Tillad 24 timer eller mere for silikone til tørre.

Tips & advarsler

  • Hvis du transporterer backsplash glas fra din leverandør til dit hjem, Sørg for du kan stå det på sin side og sikre det ordentligt. Ellers har det leveret af leverandøren.
  • Glas er meget tung, og store paneler er akavet at manøvrere. Forsøg ikke at vedhæfte din backsplash uden en hjælper.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com