Sådan vedhæfte et hovedgærde til en væg

June 7

Vægmonteret gavle er en standard i mange hotelværelser, fordi de er et billigt alternativ til de traditionelle hovedgærder kræver forsamling og plads. Mange husejere følge denne besparelse og pladsbesparende cue af hotelbranchen og tilføjer et strejf af personlighed i soveværelset ved blot vedlægge en dekorativ hovedgærde til væggen.

Instruktioner

•Decide hvor højt du vil hovedgærdet på væggen. Højden afhænger hvad fungere hovedgærde serverer. En rent dekorativ hovedgærde hviler lavere end et hovedgærde, du vil bruge som et ryglæn. Placer et hovedgærde som et ryglæn mindst på højden af dit hoved når du er i en siddende stilling på sengen.

•Find de nærmeste væggen studs ved hjælp af en grundlæggende stud finder tilgængelig på nogen hardware eller hjem forbedring butik. Wall hankatte er 16 inches fra hinanden så planen i overensstemmelse hermed og vælg væggen studs, der er længst fra hinanden men stadig er både bag hovedgærde.

•Brug mindst fire sæt flush mounts til at hænge hovedgærde. Først lægger bunden flush mount på væggen ved at bore det hele vejen ind i væggen og den valgte stud. Placer hovedgærde mod væggen for at markere hvor vedhæfte anden del af Skyllemontering bøjler.

•Drill pilot huller i hovedgærdet på markeringer for mounts. Vedhæfte de flush mounts til hovedgærdet vender ned eller modsat retning af monterer på væggen. Slide mounts på hovedgærde ned på væggen flush mounts til at oprette interlock to flush mounts.

Tips & advarsler

  • Brug en brugerdefineret skabt hovedgærde du dækket med møbelstof til at matche dit soveværelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com