Sådan vedhæfte et spejl på en væg med Clips

October 23

Sådan vedhæfte et spejl på en væg med Clips

I modsætning til indrammede spejle kræver rammeløse spejle specialiseret clips til at fastgøre dem til en væg. Design klip fordeler vægten langs kanten af spejlet, hvilket reducerer pres, som kan føre til revnedannelse. De korrekte fasteners er forpligtet til at sikre, at klippene forblive stramt til wall materialet. Ved hjælp af de forkerte klip kan føre til et klip ikke. En mislykket klip vil øge presset på en del af spejlet og kan forårsage spejl til at falde.

Instruktioner

•Measure højde og bredde af spejl med et målebånd.

•Mark den laveste højre hjørne af spejlet på væggen med en blyant. Brug ikke et håndskrift-baseret pen eller markør til at markere væggen, som de vil efterlade permanente mærker.

•Measure over spejl længde plus 1/16-inch til venstre for den højre hjørne markere og placere en blyant mærke. Gentag processen med spejl højde. Udvide alle mærker for at tegne et kvadrat eller rektangel på væggen. Sted en blyant markere en tomme væk fra hvert hjørne og derefter hver 12 inches, indtil du når det modsatte hjørne.

•Align indvendigt kant af et spejl klip med en af de tegnede linjer med toppen af klippet på linje med et af de mærker du lavet en tomme i fra det ene hjørne. Installere en hule væg anker på placeringen, hvis ingen stud sidder bag justeret klippet eller køre en 1-1/2-inch drywall skrue gennem klip hul med en skrue pistol.

•Installer de resterende klip langs den nederste linje i spejlet, så toppen og én side af spejlet. Skub spejl i de installerede klip. Installere klippene på den sidste side af spejlet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com