Sådan vedhæfte et vandrør til opvaskemaskine

August 26

Sådan vedhæfte et vandrør til opvaskemaskine

Opvaskemaskiner modtager vand gennem en kort længde på bløde kobberrør eller en fleksibel vandforsyning linje. Den slanger eller fleksibel linje enten tilsluttes en dedikeret vandforsyning ventil eller en dual-outlet levering ventil under en tilstødende vasken. Begge kobber rør og fleksible forsyningslinjer tillægger en opvaskemaskine albue indløb med komprimeringstype forbindelser. Disse forbindelser kræver kun fælles håndværktøj til installation. Rute kobberrør eller fleksibel levering linje før du skubbe opvaskemaskine mod væggen; en installeret opvaskemaskine blokerer adgang til bagsiden og siderne af dens åbning.

Instruktioner

•Træk opvaskemaskine fra væggen. Forsigtigt lægge opvaskemaskinen på ryggen. Find siden af opvaskemaskine albuen, der er et loft med en møtrik; denne side er kompression siden og den modsatte side er pipe-tråd side.

•Sno et lag af pipen-tråd forsegle tape rundt rør-tråd side af albuen. Wrap tape med uret for at dække de synlige tråde. Indsæt pipe-tråd siden af albuen i opvaskemaskinens indsugningen. Twist albuen med uret for at slutte sig til albues tråde med det indfaldende tråde. Drej albuen med uret indtil hånd stramt.

•Sæt en skruenøgle til at albue og drej albue ca 1/4 Drej forbi hånd stramt eller indtil komprimering siden af albuen ansigter på apparatets bagside. Kompression side står bag på maskinen nemt acceptere vandforsyningen linje.

•Twist albues kompression møtrik mod uret. Løsn og fjern kompression møtrik og Doppsko fra albuen. Sæt møtrikken og Doppsko til side. Trække kobber supply slanger eller fleksibel levering linje gennem kabinet og i opvaskemaskinens åbning.

•Anbring den slanger eller levering linje på forreste del af åbningen eller i nærheden af den endelige installation holdning af opvaskemaskine albuen. Flip opvaskemaskine på sine hjul, rul det over fødeledningen og nøje justere det i åbningen.

•REACH under opvaskemaskine og greb den kobberrør eller fleksibel levering linje. Hvis du bruger kobberrør, slip kompression møtrikken på slutningen af kobberrør med nut's tråde vender ud mod den åbne ende af slangen. Slip Doppsko på slangen og tryk Doppsko mod den møtrik tråde.

•Align den fleksible forsyningslinje møtrik med den åbne ende af opvaskemaskinen albue. Hvis du bruger kobberrør, tryk slange ind i den åbne ende af albuen. Butt den fleksible forsyningslinje møtrik mod albues tråde og drej med uret for at stramme. Kobberrør, dias kompression møtrik og Doppsko mod slutningen af slangen, butt Doppsko og møtrik mod albues tråde og drej med uret for at stramme.

•Stram fleksible linjen eller kobber rørs møtrik i hånden. Vedhæfte en skruenøgle til møtrikken og drej ca 1/4 omgang fuldt stramme.

Tips & advarsler

  • Anvend tråd seal tape med uret eller det vil binde og løsne som du stramme montering.
  • Anvend ikke tråd seal tape til den fleksible forsyningslinje møtrik eller den kobberrør kompression møtrik; disse fittings kræver ikke tape og ofte læk, hvis båndet er anvendt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com