Sådan vedhæfte etageadskillelsen og Fascia

November 21

Installere etageadskillelsen og fascia er de sidste trin i installationen af sidespor. De er installeret på toppen af væggene på huset lige under taget. Etageadskillelsen installerer under eave af taget og hjælper med at ventilere huset gennem spær. Fascia er mere synlige og er installeret på forreste del af huset lige under kanten af taget. Når du installerer etageadskillelsen og fascia, er der et par skridt til at følge for at sikre, at installationen er fuldført korrekt.

Instruktioner

•Measure bredde på åbning under eave tag med et målebånd. De fleste åbninger vil måle omkring 12 inches. Dette vil fortælle dig, hvor bred hver stykke af etageadskillelsen skal skæres. Kør et målebånd langs huset og tilføje måling af hver side. Dette vil afgøre, hvor meget etageadskillelsen og fascia vil være nødvendig.

•Lay alle af etageadskillelsen på en flad overflade. Måle og markere stykke på bredde måling med en sort tusch. Opstil et T-square på måling og tegne en lige streg på tværs af etageadskillelsen. Gentag processen hver 12 inches hele vejen ned etageadskillelsen og for alle de andre stykker af etageadskillelsen.

•Klippe langs hver sort linje med et par af tin snips. Placer en stige for enden af huset og skub det første stykke af etageadskillelsen vandret ind i J-kanal på bagsiden af huset. Hammer etageadskillelsen i sted langs forsiden af huset med tagdækning negle. Indsæt en tagdækning søm på hver rille på etageadskillelsen og hammer det op til spær ovenfor.

•Butt det andet stykke op til først og installere resten af etageadskillelsen på samme måde hele vejen rundt i huset under eave af taget. Linje op de første stykke af fascia på ethvert hjørne af taget og skub den 1/2-inch læbe af fascia under drop kanten på toppen af taget.

•Hammer fascia i sted med tagdækning negle. Indsæt en tagdækning søm i centrum af fascia hver 6 inches ned hele stykke. Overlappe det andet stykke med 2 inches over første og fortsætte installationen fascia rundt i hele huset. Klippe det til størrelse med tin snips, hvis det er nødvendigt, i slutningen af hver side.

Tips & advarsler

  • Altid være forsigtig, når du arbejder på en stige.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com