Sådan vedhæfte Fascia Board til tag spær

September 8

Sådan vedhæfte Fascia Board til tag spær

Tag spær er lavet af spær og loft strøer. Spær er skåret i to stykker, der samles i en vinkel til at oprette peak af et tag. Strøer er de flad vandret indramning medlemmer, der understøtter drywall og andre loft elementer. Strøer også binde bunden enderne af spær sammen, danner bunden af trekanten truss. Fascia board er den lodrette ansigt, der er knyttet til enderne af spærene direkte under roofline. Fascia er typisk lavet af en tomme tyk tømmer.

Instruktioner

•Vælg en tomme tyk fyr der er lidt bredere end dine strøer er høj. Til 2 x 4 strøer brug 1 af 6 boards, for 2 af 6 strøer bruge 1 af 8 tømmer. Vælg klart tømmer med ingen spalter, revner, kontrol eller open knob. Da strøer vil være fordelt på 16 eller 24-tommers centre, arbejde otte-fods boards godt.

•Hold dit første stykke i stedet starter flush i det ene hjørne, med den øverste kant af bestyrelsen skubbet tæt mod den nederste kant af tag dæk eller flugter med toppen af strøer. Markere bord til længde, så det vil ende i midten af den tværbjælke, der er tættest på udgangen af fascia board. Bruge en tømrer pladsen til at markere bord til længde, selv med det mærke, du har foretaget. Skære det til længde med en gering sav på en 90-graders vinkel.

•Nail den første fascia board på plads med to-tommers finish negle og en hammer. Kørsel mindst to søm igennem fascia i slutningen af hver tværbjælke. Butt den næste fascia stykke til den åbne ende af først, således at det er justeret med centrum af tværbjælke hvor den første bestyrelse slutter. Markere og klippe det til længde ved hjælp af samme teknik.

•Fortsæt tilføje fascia boards til slutningen af flugt. Klippe det sidste stykke flugter med udgangen af den sidste truss. Brug et søm punch til at indstille negle lidt under overfladen. Fylde sømme mellem enderne af fascia boards med malerens caulk. Fyld søm hovedet huller med malerens caulk. Glat caulk med en afdæmpet finger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com