Sådan vedhæfte gardinstænger til en blok væg

May 11

Hængende en gardinstang på en betonblok væg kræver murværk ankre designet til beton. Regelmæssig skruer ikke vil trænge ind i betonen. Murværk ankre også give en mushrooming ærme, der holder ankeret fra kommer ud af væggen, når du hænge gardiner. Installere ankre med en borehammer. Bortset fra brug af beton-specifikke udstyr adskiller installationen sig ikke væsentligt fra installation gardinstænger på en regelmæssig drywall overflade.

Instruktioner

•Åbn gardinstang til den længde du ønsker og holder dem i position over vinduet. Markere stedet på hver side af vinduet, hvor du ønsker at installere gardin stang parentes. Hvis dine gardiner sidde over vinduet, kan du brug for en tredje beslag midt i stangen.

•Tag de skruer, der fulgte med din gardin stang beslag til hardware butik og købe det samme antal metal ærme ankre. Ankre bør også have samme diameter og længde som skruerne.

•Sæt et borehoved, der er den samme diameter som metal ærme ankre i borehammer. Indstille borehammer til hammer tilstand. Angive dybde måler længden af ankre.

•Drill pilot huller i hvert af de steder, du har markeret: der er, hvor du vil sikre gardinstang beslag. Blæse ud hvert hul med en dåse komprimeret luft til at fjerne støv ud af hullet.

•Hold første gardinstang beslaget over den første hul. Indsæt den første metal ærme anker, ind i hullet i armaturet og ind i væggen. Tryk på hovedet af anker med en hammer, indtil det er flush mod beslag overflade. Bruge en skruenøgle til at stramme møtrik på anker hovedet tre til fire gange. Gentag dette med den midterste beslag, hvis du har en, og slutningen beslag.

•Slip tæppet over gardinstang, og lavere stang i parenteserne. Stram skruerne i beslaget armene til at sikre stangen på plads, hvis din parentes kommer med skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com