Sådan vedhæfte Gossamer materiale til en væg

September 6

Sådan vedhæfte Gossamer materiale til en væg

Gossamer er en ren og skær materiale, der kan bidrage til en finurlig værelse atmosfære når knyttet til en væg. Stoffet er solgt på håndværk butikker, online detailhandlere og stof specialbutikker. Der er flere måder at vedhæfte gossamer på væggen, afhængigt af dine specifikke anvendelse af stoffet.

Instruktioner

•Anvend en ledning til at vedhæfte gossamer materiale på væggen. Dette er den bedste metode til fastgørelse af store dele af stoffet - for eksempel for at gøre et telt-stil loft. Montere to øjebolte på væggen, skrue dem på plads. Bruge et bor til at oprette en igangsætter hul, hvis nødvendigt. Gør plads mellem øjebolte længden af gossamer stoffet. String en ledning gennem de naturlige små huller i gossamer og tillægger øjebolte hver ende af wiren.

•Brug dobbeltklæbende tape til at fastgøre gossamer til væggen. Denne metode virker, når du vil gossamer at være fuldstændig fladt mod væggen. Placer strimler af klare, dobbeltsidet tape på den ene side af stof og tryk på væggen. Glat det over med dine hænder, så det er forsvarligt fastgjort.

•Monter en gardinstang til væggen. Skru beslagene på plads, ved hjælp af en boremaskine til at skabe starter huller. Sy en lille klap på toppen af gossamer materiale og tråd gardinstang gennem. Sted stang på beslag for en draperet hængende effekt.

•Anvend en hammer og søm til at vedhæfte gossamer stof til den mur, der har bundter eller bundet sammen - for eksempel til at skabe en swag over en seng. Drive søm gennem det område, der er knyttede til at vedhæfte den direkte ind i væggen.

•Anbring to små kroge på væggen. Krogene skal have fine punkter. Tråd kroge gennem de naturlige små huller i gossamer til at hænge fra væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com