Sådan vedhæfte kabinet Hardware

March 5

Vedhæfter kabinet hardware er en meget grundlæggende DIY-projekt, der alle kan håndtere. Uanset om du gør en simpel reparation, efterbehandling installationen af dit nye køkken eller badeværelse inventar eller blot at erstatte et par trækker og hængsler til et helt nyt look, alt du behøver er et par enkle værktøjer. Den hardware, du vil være fokus på kommer i tre grundlæggende kategorier: håndtag, hængsler og skuffe dias.

Instruktioner

Trækker

•Purchase drejeknapper eller trækker, der passer til din eksisterende hardware skrue mønster for at undgå at bore nye huller. For nye frysere, Vælg udseende og farve du ønsker fra snesevis af valgmuligheder, som du finder på din lokale home center eller hardware butik. De kommer normalt med et papir skabelon, så hold fast i den.

•Begin montering udskiftning knapper eller trækker ved at fjerne den gamle hardware med en skruetrækker. Find skruehoveder på indersiden af døren eller skuffe og slå dem i retningen mod uret for at løsne. Udskift skruer i håndtaget, når det er fjernet for nem opbevaring eller bortskaffelse.

•Sæt den nye håndtere ind i position og vride den første skrue ind i håndtaget i hånden, lige langt nok til at holde det på plads. Tilføj resterende skruer før stramning. Stram skruerne sidder godt i urets retning. Altid bruge en skruetrækker og stramme med hånden for at undgå stripping.

•Brug papir skabelonen med din hardware til at måle og markere placeringen af huller til håndtag på nye kabinetter. Skuffen trækker er typisk monteret centreret top til bund og fordelt jævnt fra center side til side. Døren trækker er typisk placeret tæt på bunden inde hjørne for overdel og øverst inde hjørne for sænker. Et stykke malertape placeres hvor du vil bore giver mulighed for flytbare blyant mærker og beskytter finish.

•Anvend en skarp bit den samme størrelse som din hardware skruer. Fjern døre og skuffer før boringer. Placer ansigtet for at være boret niveau og stabil. Holde niveauet bore og lægge konstant pres for de bedste resultater. Tving ikke boret, da dette kan forårsage at bryde ud på indersiden af hullet. Når huller er boret installere som før.

Hængsler

•Tag hængsler med døre fuldt understøttet. Start med lavere hængsler først at holde døren fra svinge ned og forårsager skade.

•Vælg udskiftning hængsler med samme skrue mønster til at undgå at bore nye huller. Tag en af de oprindelige hængsler med til sammenligning.

•Brug producentens papir skabelon til at måle og markere din pilot huller. Du kan også bruge hængslet til en skabelon til hul placering. Bor din huller lidt fladere end din skruelængde at skrue til at bide i træet i bunden af hullet.

•Sæt hængsler til døren først, placere derefter dem over din pilot huller. Du skal bruge et ekstra sæt hænder til at bære vægten af døren. Begynder med øverste hængsler og arbejde ned. Holde døren understøttes indtil alle hængsler er knyttet. Sted en eller to skruer i hver enkelt hængsel, teste handlingen af døren, derefter tilføje alle resterende skruer.

Skuffe dias

•Sæt skuffe stykke af diaset første. Kontakt producentens anvisninger for bestemte dimensioner og hul mønstre. Installere skruer med en skruetrækker til at undgå overtightening. Typisk, de hvile langs den nederste kant af den skuffe side.

•Brug producentens anvisninger til layout kabinet stykket af dine dias. Måle og markere dine huller omhyggeligt. Bor alle pilot huller før markedsføring skuffe dias. Bruge en plan til at kontrollere din skuffe dias. En uensartede dias vil forårsage skuffe funktionsfejl. Ud over højden af diaset, vil du backset (hvor langt tilbage inde i kabinettet) er korrekt.

•Sæt med én skrue i front justerbar slot og en i ryggen, Placer skuffen og teste før du tilføjer resten af skruerne. Justere i skuffen for en optimal indsats før du tilføjer de resterende skruer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com