Sådan vedhæfte lamineret bordplader til et kabinet

February 26

Lamineret bordplader kommer i en næsten uendelig række af farver og stilarter. Fra sten udseende til chrome, er der laminater til at opfylde enhver smag. Robust og billig, lamineret bordplader udgør over halvdelen af bordplader installeret i USA hvert år. Pre-bygget bordplader, der kan skæres til længde til at passe dit køkken er tilgængelige fra de fleste lokale hjem Centre og er forholdsvis let at vedhæfte, der kræver et par enkle værktøjer.

Instruktioner

Prepping kabinetter

•Kontrollér sikker din frysere er niveau og godt vedlagte før du fortsætter.

•Locate toppen klamper i din frysere. Disse er horisontale bestyrelser, der løber side til side i toppen af kabinettet, typisk en foran og en i ryggen.

•Tag døre, skuffer og flytbare hylder til nem adgang.

Installation af køkkenbordet

•Klippe sektioner til længde og gøre enhver leddene behov før du installerer bordplader. Hvis du vil tilføje en separat tilbage splash eller forreste kant, skal du sørge for at udføre enhver opgave, der vil være begrænset af at have tællerne knyttet, før om dem.

•Lift bordplade på plads og skubbe tilbage mod væggen eller tilbage splash at gøre en dejlig stram fælles. Kontrollere positionen fra side til side og justere efter behov.

•Klippe for eventuelle dræn eller andre åbning som ledningen øskner før montering. Bruge shims mellem toppen af de kabinet klamper til niveau køkkenbordet.

•Brug behandlet dæk skruer længe nok til at bide igennem spiken i håndkøb, men ikke længe nok til at gennembore toppen, tillægger kabinetter fra under toppen. Brug mindst én skrue i hvert for- og bagside spiken i hvert kabinet.

•Kontroller at disken er niveau før caulking leddene og kanter. Foretage nødvendige justeringer ved at løsne skruerne og tilføje eller fjerne shims. Tjek flere steder, placere plan front til bag og side til side.

Caulk leddene og kanter med matchende Dap stil caulk og geninstallere skuffer, døre og hylder. Tør ned counter til at fjerne slibende konstruktion støv og dække bordplader med papir eller lærred drop klude, hvis der ikke er andet arbejde endnu fuldstændig, at undgå ridser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com