Sådan vedhæfte laterale arkivskabe

October 31

Lateral arkivskabe er rektangulære frysere, der er bred med lavvandede dybde. Lateral kabinetter har typisk to eller flere skuffer. For at maksimere gulvplads, er det muligt at knytte disse arkivering kabinetter sammen en på toppen af den anden. Nogle laterale arkivering kabinetter er beregnet til at blive stablet på denne måde, og andre bliver nødt til at være ændret.

Instruktioner

•Tag ud skuffer i arkivskabe. De er simple skuffer, rullende på spor. Pull skuffer helt ud og forsigtigt arbejde ender ud sporene, så du kan afsætte skuffer.

•Undersøg laterale arkivering kabinetter. Hvis kabinetterne er designet til at blive sat sammen. der vil være slidser og faner på den ene kabinet så at det kan glide ind i den anden med lethed. Selvom arkivskabe ikke er designet til at være sat sammen så blot, kan du stadig knytte dem.

•Sæt et arkivskab oven på hinanden i den nøjagtige position du ønsker. Mærke på indvendigt overflade af den øverste arkivskab, hvor du nødt til at bore et hul. Hvis det er muligt bore det gennem rammen, således at frysere er holdt sammen solidt. Bore mindst fire huller, et i hvert hjørne.

•Bolt de sammen arkivskabe. Skubbe bolten fra den øverste arkivskab og skru en møtrik på bolt fra bunden kabinet hvor hullet gik igennem. Sørg for, at al hardwaren er stram og Skift arkivering kabinetter for at sikre, at de er fast holdt sammen. Læg skufferne tilbage i og placere de kabinetter, hvor du ønsker dem mod væggen.

•Tilføj L beslag til at holde de laterale arkivskabe på væggen. Dette er valgfrit, men disse beslag kan give ekstra stabilitet for at stoppe arkivskabe fra vaelte. Sted beslag med en del mod væggen og en del mod kabinet, skrue dem i sted. Brug et beslag pr. side af hvert kabinet. Du kan tilføje en anden par for at forankre den lavere kabinettet til gulvet.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at sætte bolte igennem arkivskabe, kan du holde dem sammen med vægbeslag kun. Stable arkivskabe mod væggen og beslag dem på plads.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com