Sådan vedhæfte romerske nuancer til en væg

August 10

Romerske nuancer dække vinduer i slank elegance, giver privatliv og lysstyring med stoffet på skyggen. Som du forberede sig på at installere en romersk skygge, har du mulighed for at placere den i den rude indramme eller udenfor rammen på den omgivende væg. Vedhæfte romerske nuancer til en væg, efter "uden for mount" instruktioner til at klæde dit vindue i klassisk stil.

Instruktioner

•Hold hoved skinnen af romerske nuancer omkring en tomme over vinduesrammen og åbne skygge at udvide det helt. Kontrollere anfald af skyggen efter at udvide den helt mens du holder hovedet på plads. Hold niveauet over hovedet skinnen til at sikre, at hovedet skinnen er niveau. Efter firmaernes at skyggen passer ordentligt over vinduet og at hoved skinnen er niveau, gør små mærker på væggen i de venstre og højre hjørner til at angive positionen af hovedet skinnen.

•Sæt én installation beslag på væggen omkring en tomme til venstre for det punkt, hvor den højre kant af hoved skinnen vil være. Gøre mærker gennem hullerne i beslaget til at angive, hvor du skal bore huller. Gentag den samme proces på den venstre kant af hoved skinnen.

•Drill pilot huller på hver mark du trak i det forrige trin. Placere begge parentes over de pilot huller og drive væg ankre gennem hullerne i parenteserne ind i væggen med skruetrækkeren.

•Sæt hovedet jernbane i parentes og Fastgør det med den hardware, der følger med de romerske nuancer. Stramme disse vingemøtrik skruer sikkert for at sikre, at hovedet skinnen forbliver på plads, som hæve og sænke de romerske nuancer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com