Sådan vedhæfte Steelcase Lateral arkivskabe

October 1

Sådan vedhæfte Steelcase Lateral arkivskabe

Steelcase arkivskabe er tunge kabinetter, der er beregnet til at tage en masse vægt og Gem mange filer. Lateral arkivskabe, som er længere end de er høje, er fantastisk til kontorer, hvor du har lange vægge. Men hvis du ønsker at stable din steelcase arkivskabe derefter bør du overveje vedhæfte dem sammen. Hvis du har nogle grundlæggende værktøjer som en boremaskine og nogle bolte, så du kan nemt tage to kabinetter og gøre dem en enkelt enhed.

Instruktioner

•Tøm arkivskabe og tag skufferne. Steelcase arkivskabe har en række numre til hver skuffe, og du skal sørge for at skuffen er gratis på hvert lag, når du fjerner det fra sporene. Afsat skufferne og alle filer.

•Stack de tomme arkivskabe oven på hinanden. Ideelt bør bunden arkivskab være mindre, således at ene på toppen har mere af en base. Linje op på ryggen af arkivskabe mod væggen og sørg for det er den ønskede for kabinetter arrangement.

•Sæt en 90-graders beslag så at den ene side af beslaget er mod siden af den øverste arkivskab og én side af beslaget er mod toppen af bunden arkivskab. Du har brug for mindst én beslag på begge sider af toppen kabinet. Mark med en markør, hvor hullerne i beslaget gå og afsætte de kantede parenteser.

•Drill huller i begge arkivering kabinetter hvor du har markeret dem for parenteserne. Når hullerne er boret, line up beslag med huller og sætte bolte igennem dem. Skrue nødder på bolte på indersiden af arkivskabe til at holde dem sammen.

•Sæt skuffer og filer tilbage i steelcase arkivskab.

Tips & advarsler

  • For yderligere stabilitet, sætte parenteser, der sikker bunden kabinettet til gulvet og begge kabinetter til væggen. Dette vil stoppe kabinetter fra vælte i tilfælde af for meget vægt skifter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com