Sådan vedhæfte stive isolering til en væg, Cement

June 17

Sådan vedhæfte stive isolering til en væg, Cement

Montering stiv isolering, kendt for sine fremragende isolerende kvaliteter, til en cement væg er ikke nær så svært som det kan synes. Mange mennesker vælger stive isolering for områder som kældre og workshops, som det kan modstå højere mængder fugt på grund af sin stivhed og solidness. En af de mest vigtige ting at huske, når du vedhæfter stive isolering til en væg, cement, er at bruge produkter, der er godkendt for den tilsigtede anvendelse. Manglende overholdelse af denne retningslinje kan medføre reduceret isolering kvalitet.

Instruktioner

•Klippe stiv isolering til den korrekte højde. Score det med en hobbykniv og bøje det over kanten af dit arbejdsoverflade til at gøre en ren pause.

•Measure og skære det nødvendige antal 1 af 3 træ klamper til samme højde som de stive isolering med en håndsav. Antallet behov afhænger af størrelsen af din cement væg og bredden af de stive isoleringsplader.

•Sæt det første ark af stive isolering i det ene hjørne af cement væggen, at sikre, at det passer helt og holdent ind i hjørnet. Hvis denne første ark er slået fra, bliver de resterende ark af stive isolering også.

•Holde den anden brik af stive isolering mod cement væg og slide en 1 af 3 træ spiken mellem de to stykker. Bore fire jævnt fordelte pilot huller med en borehammer gennem den træ spiken og ind i cement væggen.

•Træk træ spiken væk fra væggen og rydde resterne fra den pilot hul. Erstatte den træ spiken og bruge konkrete skruer til at vedhæfte stive isolering til cement væg.

•Fortsæt arbejder på denne måde indtil alle de stive isolering er blevet installeret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com