Sådan vedhæfte stringere til en væg

May 23

Sådan vedhæfte stringere til en væg

Stringere, undertiden kaldet trappe donkrafte, støtte trappetrin og trappe risers. En stringer er skåret fra et enkelt stykke af lange dimensionelle tømmer, som en 2-af-12, og en typisk trappe har tre eller flere stringere, der løber fra toppen af trappen til bunden. Hvis trappen vil køre langs en væg, vil en af stringere vedhæfte sikkert til tilstødende væg indramning. En overskrift i den øverste etage ramme og trimmer strøer vil støtte yderligere stringere. Dit hjems arkitektoniske planer vil bestemme den nøjagtige størrelse af stringere.

Instruktioner

•Hold en trappe stringer på plads langs væggen studs. Trappe stringere varierer i dimension passer til den plads, hvor vil du blive bygning trappen. Dette kræver to personer. Man holder toppen af stringer flugter med toppen af den øverste etage udformning og den anden positioner i bunden af stringer fladt på gulvet nedenfor.

•Kontrollér mærker på væggen studs lige under bunden af stringer. Markere mere end én stud mens du holder stringer i sted.

•Klippe en 2 x 4 til at matche stringer dimensioner. Den nemmeste måde at skære dette bord er at lægge stringer på gulvet og hold en lang 2 x 4 flush langs den nederste kant af stringer. Markere og klippe toppen og bunden af 2 x 4 med en rundsav til at matche vinklerne af stringer på toppen og bunden.

•Anbring den snit 2-ved-4, så bunden af bestyrelsen er på linje med de guide mærker du har lavet på væggen studs. Toppen af bestyrelsen bør være flugter med toppen af gulvet udformningen og bunden af bestyrelsen bør hvile jævnt på gulvet.

•Sæt to indramning negle, fordelt jævnt, gennem 2 af 4 i hver mur stud det kors.

•Anbring trappe stringer så bunden af stringer er flugter med bunden af den installerede 2 x 4.

•Nail stringer til 2 x 4 hver 6 inches fra bunden hele vejen til toppen. Nu er du klar til at installere de fritstående stringere.

Tips & advarsler

  • Bestemmelse riser dybde og slidbanens bredde kræver dividere afstanden mellem den øverste etage og den nederste etage i lige skridt dimensioner. Dit hjem planen omfatter stringer dimensioner, men hvis du remodeling, konsultere en entreprenør eller ingeniør for at sikre din dimensioner er korrekte før opskæring stringere.
  • Spring ikke installation af 2 x 4 på væggen studs. Dette board giver en solid sømning overflade, der knytter stringer til væggen ikke giver. Derudover holder bruger bestyrelsen søm i den nederste del af stringer. Indsætte negle højere i stringer kan opdele det fordi udskæring mønster for trappen reducerer integriteten af stringer i denne højde. Ved hjælp af bestyrelsen også tillader dig at installere drywall bag stringer og tilføje en trappe nederdel langs toppen af trappen til et færdigt look.
  • I trappe byggeri bruge entreprenører ofte 7/11-reglen for bygning sikker trapper. Når du designer din egen trappe, tabicas bør højst 7 inches og slidbaner mindst 11 inches til at oprette en sikker trappe. Dette er en generel regel, og faktiske dimensioner vil variere. Trapper, der er alt for stejle eller slidbaner, der er for snæver, kan være farlige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com