Sådan vedhæfte tag spær til Cement blok

March 19

Sådan vedhæfte tag spær til Cement blok

Spær er tagdækning strukturer, der understøtter tag pyntede og helvedesild. Med en traditionel indrammet tagsystem, bjælker og spær er indrammet på stedet, men spær er samlet i en fabrik og transporteres til støbestedet. Bygning med spær betydeligt reducerer omkostninger til arbejdskraft, fordi spær kan være installeret i langt mindre tid end det ville tage for at ramme en lignende tag, men er ikke væsentligt dyrere end usamlet tømmer og arbejde lige så godt med indrammet eller cement blok vægge. Således er spær en favorit blandt bygherrer ønsker at minimere omkostningerne og maksimere overskuddet. Knyttet til cement blok er ligetil.

Instruktioner

•Measure fra den forreste kant af cement blok væg og mark hver 24 inches.

•Mix beton, fabrikantens anvisninger, i trillebør eller blande pan. SCOOP cementen med en murske og fyld blokke på 24-tommer mærker.

•Tryk på de lavere 4 inches af hver orkanen binde ind i midten af den våde cement på hver mark; ansigt i båndene bør køre parallelt med væggen. Lad cementen tørre ifølge producentens anvisninger.

•Laveste en bandagist på væggen, og skub det mod orkan slipset. Kørsel indramning negle gennem søm huller kan tilsluttes til Broramme slips.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com