Sådan vedhæfte tynde stykker af krydsfiner til slanger

June 18

Sådan vedhæfte tynde stykker af krydsfiner til slanger

Tynde plader af krydsfiner er ofte knyttet til forskellige stykker af slangen. Slangen kan køre langs krydsfiner til et andet sted inden for eller uden for dit hus. Krydsfiner giver slangen nogle stabilitet og styrke ved at gøre det mindre spinkelt og meget mere robuste. Vedlægge tynde stykker af krydsfiner til enhver type af slangen kræver en særlig støtte beslag til at sikre de to stykker sammen på plads.

Instruktioner

•Lay i tynd plade af krydsfiner på en flad overflade, og sæt slangen på toppen. Placere slangen på den ønskede placering på krydsfiner. Mark placeringen, og fjerne slangesættet fra overflade krydsfiner.

•Skub rør parentes på krydsfiner, og tryk flangerne i bunden af beslaget op fast mod krydsfiner overflade. Mark beslag placering med en blyant. Markere huller i hvert hjørne af flange, og Gentag processen for eventuelle andre beslag på krydsfiner.

•Sæt en 1/4-tommer bore bit til en boremaskine, og bore huller på blyant mark steder. Tilsluttes boret en Phillips borehoved, og Anbring holderen tilbage over hullerne. Skru beslaget på plads med drywall skruer, gennem de forborede huller. Vedhæft eventuelle resterende beslag på samme måde på deres ønskede steder.

•Skub røret ind i hullet i toppen af beslaget, og spænd den på plads med en stjerneskruetrækker. Løsn skruerne, hvis det er nødvendigt at passe tube inde, og spænd ned skrue i hver ende med skruetrækkeren. Gentag processen for alle andre stykker af slanger du skal vedhæfte til krydsfiner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com