Sådan Vermicompost ris strå

December 23

Sådan Vermicompost ris strå

Kompostering er en fantastisk måde at disponere over mange typer af græsplæne, haven og køkken affald. Næsten alle vegetativt materiale samt æggeskaller, gylle fra planteædende dyr og træ aske er alle gode Tilføjelser til en kompostbunke. God kompost er en fremragende jordforbedring og gødning. Kompost forbedrer jordstruktur, fugt opbevaring, og giver let tilgængelige næringsstoffer for næsten alle typer af afgrøder. Ormekompostering er praksis med at bruge regnorme for at opdele materialet i en kompostbunke eller bin. Ris strå, som enhver anden vegetabilsk affald kan komposteres på denne måde.

Instruktioner

•Tilføj orm strøelse til boksen orm. Fugte strøelse, således at den er fugtig, men ikke klæg.

•Tilføj orme til orm sengetøj.

•Sæt den orm boks et sted hvor det ikke vil få for varmt; en kælder, cool garage, under et dæk eller i et skyggefuldt område uden for. Dække den boks og lad ormene justere for et par dage.

•Shred ris-halm. Dette er ikke absolut nødvendigt, men det hjælper ormene nedbryde halmen hurtigere. Du kan sprede den i drevet måde og køre det med en bil flere gange eller makulere det med en græsslåmaskine eller blad shredder. For små mængder, groft skåret det op med et par Sakse til køkken.

•Tilføj ris halm til boksen orm. Bruge fræseren eller dine hænder til at blande det ind i materialet i boksen. Dække boksen, og en gang om ugen, rør indholdet. Det vil tage cirka tre måneder for materiale opdeles af orme. I den mellemliggende tid, kan du holde tilføje flere vegetabilsk materiale. Når ormene har opdelt halmen og strøelse, vil indholdet af boksen ligner løs, meget rig sort snavs. Dette er den færdige kompost og er klar til brug. Tilføj dette til din have eller potning jord til container planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com