Sådan Vind strengen på en STIHL KM85R

March 2

Stihl streng trimmer model KM85R har som en af sine redskaber, en ukrudt og pensel fræser hoved. Dette hoved tager en belastning af nylonsnor, der skærer gennem ukrudt og græsser. Denne streng, som alle Stihl trimmere, skal være indlæst og sår korrekt langs spool for trimmer til at fungere. Hvis strengen ikke sår korrekt, vil ikke det selv foder, tvinger dig til at stoppe drift og re streng spolen. Indlæsning af strengen korrekt vil tillade dig at fortsætte med at arbejde.

Instruktioner

•Flyt "Start/Stop" skifte fast i positionen "Stop". Vente på skærehovedet at stoppe spinding og hoved til at køle ned, før arbejdet på dem. Forstå den bevægelige hoved fast. Tryk på fanen på siden af hovedet ned og ind i hovedet. Drej hovedet til den modsatte side og tryk på den andre fane udgivelse i. Tag dækslet til spool.

•Tryk på ned og rotere spool for at tage det ud af hovedet. Fjern og fragmenter af streng stadig tilbage på rullen. Tør ned på indersiden af hovedet, spool dække og spool med rag, fjernelse og snavs og ukrudt.

•Klippe off dobbelt den nødvendige mængde af trimmer streng for din Stihl trimmerhoved. (Disse oplysninger vil blive placeret på emballagen af trimmerhoved kom i). Skære linjen i halvdelen til at få to ens længder af strengen.

•Sæt den første streng i fastholde hullet på den øverste halvdel af spolen, tættest på bedriften hak oven på spolen. Vind snor rundt om spolen fast og jævnt; ikke overlapper eller krydse til anden halvdelen af spolen. Følg den retningsbestemte pil i bunden af spolen. Skub de resterende 5-inches i bedriften notch på rullen.

•Sæt den anden streng til den bevarer hul i bunden halvdelen af spolen og modsat det første hul bruges. Vind strengen på samme måde. Tryk de resterende 5-inches i bedriften notch på den modsatte side af den første streng.

•Align hakkene på rullen hoved lige til siden af snørehuller på skærehovedet. Tryk på spolen ned og roter det indtil hakkene og snørehuller linje op. Trække strengen enderne ud af bedriften hak og i snørehuller på hovedet. Linje op fanerne med fanen huller på hovedet. Tryk dækslet til spool ned, indtil fanerne klikke på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com