Sådan Vind strengen på en Stihl ukrudt æder

April 30

Streng på hovedet af en Stihl ukrudt æder er svøbt omkring en plastic spole, der sidder inde i de bevægelige skærehovedet. For at fungere ordentligt, skal strengen afsluttes korrekt omkring spolen. Hvis strengen ikke sår ordentligt, kan det bundt, jam spolen og til sidst smelter sammen. Stop trimmeren straks, hvis strengen stopper fremme korrekt. Tag spolen og spole tilbage streng mod spolen.

Instruktioner

•Afbryd motor på Stihl ukrudt æder og lad skærehovedet kommer til en komplet stop. Lægge enhed på jorden, så du kan mageligt arbejde på skærehovedet. Kontroller, at enheden er afkølet nok før du starter dit arbejde.

•Grab den ydre del af spool skærehovedet. Tryk på tappene på hovedet dækker ned og i. Løft dækslet ud skærehovedet. Tryk ned på spolen og drej det med uret for at frigive spool fra skærehovedet. Tegne spolen.

•Aftør enhver ukrudt eller løst snavs fra rullen og inde skærehovedet. Måle og klippe den korrekte længde af erstatningsstreng. Kontrollere brugervejledningen til din Stihl model at finde diameter og længde af line du har brug for.

•Sæt den første længden af strengen i fastholde hullet på den øverste halvdel af spolen. Indsæt strengen, som det vil gå ind i hullet. Vind snor rundt om spolen ved at følge pilen på bunden af spolen. Vind strengen fast og jævnt langs kun halvdelen af spolen. Forlade seks inches afvikles og skubbe afsnittet i slidsen bedrift på den spool øverste rand.

•Sæt den anden streng i fastholde hullet på side overfor den første streng. Indsæt strengen, som det vil gå og vind strengen i samme retning som først. Skub udrullet strengen seks inches i slidsen bedrift på den modsatte side på samme måde du gjorde i det første slot.

•Align hakkene på spolen lige ved siden af hakkene på skærehovedet. Skubbe spolen mod hovedet og drej den mod hakkene på skærehovedet låse spolen på plads. Trække op på streng enderne til at fjerne dem fra bedriften slots. Ombygge den dækning, at trykke det ned indtil det klikker på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com