Sådan Vinyl Tile en Garage

November 6

Sådan Vinyl Tile en Garage

Selvklæbende brugervenlige vinyl fliser er en billig måde at dække et gulv. En garage gulv er en god kandidat til vinyl fliser som forberedelse af eksisterende beton er normalt mindre indgribende end hvad der er nødvendigt for en træ undergulv. Vinyl fliser kommer i 12 - af 12-tommer firkanter og fås i en bred vifte af farver og mønstre. Bagsiden af brikken har en papir-dækket lim, der gør det muligt at installere flisen nemt, når du har forberedt undergulvet.

Instruktioner

• Rengør og affedt konkrete garage gulv. Afhængigt af betingelse for sal, kan det være nødvendigt at bruge en højtryksspuler og garage gulv rengøring produkter til at fjerne alle forurenende stoffer. Tillad gulvet tørre i 48 timer.

•Test gulvet for fugt. Fugt du er bekymret for er jorden svedtransporterende op gennem konkrete, ikke det vand, du brugte til at rengøre gulvet. Tape et stykke plastfolie på gulvet ved hjælp af gaffatape. Forsegle tape rundt sider af plast. Tilbage i 12 timer. Hvis betonen er mørkt inde i plastik, eller hvis du ser kondens, skal du rette fugt problemet før du anvender fliser.

•Dæk hele garage gulv med et gulv nivellering sammensatte. Følg producentens anbefalinger på produktet for den foreslåede tørretid. Brug en plan for at finde eventuelle resterende bump eller høj steder og sand dem ned med en afslibning blok. Defekter i gulvets overflade vil påvirke flisen.

•Prime beton med en primer anbefales til brug med din flise gulve produkt. Primer er brugt til at hjælpe vedhæftning. Skære i primer langs kanterne og omkring hindringer ved hjælp af en 2-tommer børste, derefter anvende primeren til resten af gulvet ved hjælp af en rulle med en lav lur og et langt håndtag.

•Vacuum gulvet for at fjerne alle grus. Måle bredden af garage gulv i to steder. Fastgør en kridtstreg ned i midten af gulvet. En kridtstreg er et udtrækkeligt streng, der har til huse i en container fuld af kridt. Linjen er forlænget ud af beholderen, justeret til varemærker og knækkede. Da linjen rammer gulvet efterlader det en straight kridtstreg fra én mark til en anden.

•Measure længden af garage gulv. Find centrum langs din kridtstreg. Brug en 90 graders vinkel til at markere hver side af linjen kridt. Fastgør en kridtstreg, ved hjælp af din 90 graders mærker som en guide. Mange af værelserne er ikke firkantet. Dette vil give dig kridt linjer, der square til hinanden.

•Skabe fliser ind i garagen. Åbne kasserne. Tillad fliserne 24 timer til at justere luftfugtighed og temperatur i garagen.

•Tile fra dit center linjer. Skræl papir ud på bagsiden af en flise. Placere flise i skæringspunktet mellem to kridt linjerne. Tryk på flise til beton. Roll kanter af fliser med en hård rulle.

•Klippe mønstre med papir og saks til at passe omkring forhindringer. Brug mønsteret til at skære flisen. De fleste fliser kan skæres med tunge saks eller en hobbykniv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com