Sådan vises dekorationer med Spurs

May 23

Hvis du har en samling af dekorationer med sporer, så du kan forsøge at bestemme den bedste måde at sætte dem på displayet. Der er en bred vifte af dekorationer, der omfatter spurs herunder autentiske spore sæt, ferie ornamenter, smykker og billeder, bl.a. Være kreativ og forsøge at bruge materialer du allerede har omkring dit hus for at vise din spur samling.

Instruktioner

•Fyld en trio af skygge bokse, som du kan købe fra din lokale håndværk butik med sporer af forskellig art. Lægger sporerne til kasserne med stifter eller kroge og derefter hænge en trio bestående af skygge kasser i en lodret eller vandret række på en væg.

•Purchase sofabord med display case top. Disse sofaborde har en glasoverflade, der åbner for at afsløre en dyb display boks. Placer din spur dekorationer i boksen sofabord display, sammen med gamle fotografier af ranchers, cowboys, cowgirls, kyllinger og kvæg.

•Fyld glas apoteker krukker eller glas skåle med spur-tema ferie ornamenter, spur baubles eller autentiske spurs. Derefter placere krukker eller skåle på en mantel, på en hylde eller som en trio i en pejs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com