Sådan vises en orientalsk Fan

October 6

Sådan vises en orientalsk Fan

De dekorative og ofte indviklede design malet eller trykt på orientalske fans er bedst værdsat når fans er åbne. Du kan vise og beskytte en åben orientalske fan indeni en skygge box. Hænge boksen skygge på væggen som kunst eller placere den på en bordplade som en accent. Skygge kasser er tre-dimensionelle billedrammer med en dybde på omkring 2 inches. Ramme den orientalske fan alene eller viser lignende souvenirs og samleobjekter inde i boksen samme skygge. Lede efter skyggen bokse i forskellige størrelser på håndværk butikker og online detailhandlere.

Instruktioner

•Tag tilbage fra shadow box frame. Dette kræver i mange frame design, at fjerne to eller flere bittesmå skruer, og derefter skyde ryggen op eller ned i rillerne langs siderne af rammen.

•Åbn det orientalske fan helt at oprette visningen. Placer den åbne fan med forsiden nedad på et arbejdsoverflade.

•Sæt 6 inches af tvangs-selvklæbende strimler sammen. Skåret i strimler i seks 1-tommer sektioner.

•Tag opbakning fra den ene side af en strip og knytte den til bunden af den åbne fan. Fjerne opbakning fra den ene side af to strimler og knytte en sektion til punkter på hver side af den åbne fan. Fjerne opbakning fra den ene side af de resterende sektioner og vedhæfte dem på tværs af harmonika folder langs midten af ventilatoren. Seks dele af sikringsanlæg strimler bør stadig have opbakning fastgjort til siderne opad.

•Sæt den åbne orientalske fan på toppen af boksen skygge følte backboard. Arrangere fan passer bedst til din idé af displayet. Fjerne opbakning fra de sikringsanlæg strimler på bagsiden af ventilatoren. Tryk på fan forsigtigt på toppen af filt backboard, så limen vil greb filt.

•Reinsert backboard inde i boksen skygge. Vedhæfte skruerne for at holde backboard på plads.

Tips & advarsler

  • Få vist boksen skygge med den orientalske fan under et glas top sofabord, på gangen væggen eller en lejlighedsvis tabellen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com