Sådan vises Kina i et skab eller Hutch

November 30

Eje porcelæn tillader dig at have særlige retter til særlige lejligheder, øge den festlige følelsen af en begivenhed. Dog er holder Kina gemt i et skab, kun taget for at se dagens lys et par gange om året, ikke måde at drage fordel af sådanne æstetisk tiltalende porcelæn. I stedet, lad din Kina dekorere dit køkken eller spisestue, når det ikke er i brug ved at sætte det på display i en hutch eller kabinet. Mens teknisk der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre dette, vil du præsentere din Kina i sådan en måde, der gør retfærdighed til stykkerne.

Instruktioner

•Lay ud af alle i Kina, som du planlægger at vise foran dig. Kig på kabinet eller hutch hvor du planlægger at vise varerne. Vurdere, hvilken hylde er øjet med den gennemsnitlige person. Dette er den hylde, som du vil vise din primære stykker af Kina.

•Indstil dit primære stykker af Kina til side. Se dem over og afgøre, om der er et stykke ud af alle disse førsteklasses stykker, som er overlegen eller interessant. Dette stykke vil være midt i øjenhøjde hylde.

•Sæt det bedste stykke af Kina midt på hylden. Hvis dette stykke er en plade, placere den på en tallerken stå eller rack. Sætte halvdelen af de resterende stykker på hver side af dette center stykke. Stykker af Kina skal udstråle ud fra Centeret i faldende størrelse. Gentag denne proces med de efterfølgende hylder i skab eller hutch.

•Vælg tilbage fra kabinettet og vurdere placeringen af alle retterne. Hver hylde skulle have en central brik i Kina og et tilsvarende antal retter på begge sider. De centrale stykker af Kina af alle skabene skal line op perfekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com