Sådan vises Kina med ingen Kina kabinet

January 17

Sådan vises Kina med ingen Kina kabinet

Din Kina er for smuk til at blive stablet på en hylde, hvor ingen ser det. Bringe det og vise det frem. Fortvivl ikke hvis du ikke har (eller ikke vil) et Kina kabinet. Der er mange innovative måder at vise Kina og gøre det en del af din indretning. Kina mønstre er virkelig en kunstform, så sætte dit udstillet.

Instruktioner

•Brug åbne reoler af nogen art. Opbygge lange hylder i dit køkken. Line up plader mod væggen bag på hylden. Placer kopper og underkopper foran nogle af pladerne. Reden skåle foran andre. Du kan også stå mindre plader foran større. Når du bruger dine retter, vask dem og sætte dem tilbage, så din skærm kan være skiftende.

Hæng en særlig samling af plader på væggen. Indsamler du blå og hvid antikke Kina? Kina malet med billeder af fugle eller blomster? Line up din plade samling omkring væggen af dit køkken som en tapet kant, hængende hver plade med en enkelt plade bøjle. Eller hænge plader i en bue over en døråbning eller omkring et billede. Hvis dit køkken frysere er ophængt således at toppe kan anvendes til visning, står brug pladen til at vise en Kina samling der.

•Anvend en væg rack eller gøre din egen at hænge Kina lodret. En smal mur rack lavet for at vise Kina gør en vidunderlig udsmykning erklæring. Dette er en god måde at gruppere en række plader, eller en uoverensstemmelse mellem samling af antikke eller arvestykke Kina mønstre. Du kan også hænge plader direkte på væggen med individuelle plade bøjler, ved hjælp af lange bånd underlag til at binde dem sammen.

•Opret en bordplade skærm under en smuk lampe. Sammensætte et teselskab tableau, ved hjælp af en Kina te kop, underkop, tepotte og skeen. Tilføje en bog af poesi, et billede eller en lille vase med friske blomster.

•Sæt plade staffelier, hvor som helst du ønsker særlig iøjnefaldende viser. På en étagère (et stykke af elegant, letvægts møbler med display hylder), står en dekorativ tallerken på et staffeli, blandt andre kunstgenstande.

•Opret tableauer med matchede Kina betjener stykker. Bruge forskellige størrelser af pladen står til at vise en stor portion fad mod en væg sammen med et mindre fad, sukkerskål og flødekande, suppe terrin, overdækket kompot eller kande. Stage denne skærm på en enkelt hylde, tilføje blomster eller grønne områder som ønsket.

Tips & advarsler

  • Forkerte eller assorterede Kina gør en interessant display. Matchede Kina skal vises med en lang række stykker.
  • Brug ikke bare nogen hylde. Sørg for reoler du bruger kan holde vægten af Kina.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com