Sådan vises motiverende citater

November 23

Sådan vises motiverende citater

Vi kunne alle bruge lidt inspiration. Motiverende citater stammer fra mange forskellige kilder. De kommer fra radioshows, tv-programmering, prædikener eller endda din egen bedstemor. Til tider, findes de i Bibelen eller selvhjælp publikationer. For eksempel, en af Oprah Winfrey favorit citater fra bogen "A New Earth" er "Når du bliver fortrolig med usikkerhed, uendelige muligheder åbne i dit liv." Hvis Oprah ønskede at blive mindet om denne inspirerende citat, ville hun have flere valgmuligheder for visning.

Instruktioner

•Enclose det i en ramme. En af de enkleste måder at fremvise dine favorit ordsprog er at have det monteret i en billedramme. Tilbud kan også købes allerede vises på denne måde eller på en mindeplade.

•Skriv det på en kaffe krus. Hvis du har en favorit citat, der ikke er let tilgængelige på fortrykt krus, gå til en butik, hvor du kan male din egen keramik og gøre det selv. Mens der, kan du vælge andre stykker for display snarere end en kop som en plade eller en skål.

•Brug et tilbud på en T-shirt. For at vise verden din favorit at sige, don en artikel i tøj, der viser hvad inspirerer dig. Næsten enhver virksomhed, der udskriver T-shirts kan tilpasse en skjorte for dig.

•Display det på en kofanger mærkat. En anden måde at få dine tanker ud til verden er ved at lade bilen tale. Magnetiske kofanger klistermærker er nu tilgængelige i tilfælde af du nemt ændre din besked.

•Type det på en pauseskærm. Hvis du vil spare en skilling og alligevel vise en motiverende siger hvor du ser det ofte, skal du angive det på din computer. Vælg en sjov citat og du vil blive en office hit.

•Brug den på et stykke af smykker. Lance Armstrong populariseret iført din motivation på din arm med sin gul silikone "Livestrong" armbånd. Du kan gøre det samme på emner som en halskæde, vedhæng eller endda gravering på indersiden af et ur til en særlig privat besked.

•Tilføj det til dit visitkort. Oprette et brand besked til dig selv og din virksomhed ved at tilføje et motiverende tilbud til dit visitkort. De kan være medtaget på forsiden af kortet i en lille skrifttype eller trykt på bagsiden, hvis du har brug for mere plads. Kontroller, at tilbuddet korrekt afspejler det billede du ønsker din virksomhed at skildre.

Tips & advarsler

  • Din motiverende siger skal være passende til situationen, som hvad du vælger at vise på arbejdspladsen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com