Sådan vises pelse

February 4

Sådan vises pelse

Vise pelse, æstetisk og effektivt er nødvendige, hvis du ejer en butik eller designe en gallery udstilling helliget mode tids fortid. Pels er imidlertid en meget mere kontroversiel materiale nu end den var for 30 eller 40 år siden. Dyrs rettigheder aktivister tale dristigt og ærligt om tortur og traumer, som dyr udholde i pels handel industri. For nogle mennesker er pels ligefrem stødende og umoralsk.

Instruktioner

Historiske viser

Dyrknings den æra, der hver pels stykke blev oprettet i. Se gennem bøger om gamle Hollywood aktører med store fotografier af filmen stjerner fra den tid at få en følelse af mode og stilarter af æra.

•Vælg mannequiner og klæde dem i mode af den æra, ideelt at sammensætte ensembler, der er stemningsfulde billeder i gamle Hollywood bøger. Stil deres hår, efterligne fælles frisurer af æra.

•Sæt pelse på hver mannequin sidste. Hver mannequin skal have en stil outfit, før du arrangere pelse på dem. Pelse bør drapere fluidly med kroppen og tekstur. PIN fur stoles på plads med rhinestone eller perle pins.

•Installer spor belysning kunne så at hver pære hits direkte ved hver mannequin, men ikke på pelse som varme fra lyset i sidste ende skader dem.

Shop Display

•Vælg en indstilling for din skærm. Da fur tøj er under sådan kontrol, du indstillingen være omdrejningspunktet for din skærm med dine pelse til at være et dekorativt tilbehør, mindre fremtrædende. For eksempel kunne du klæde din shop vinduer til at ligne en opulent skihytte eller luksus hytte eller penthouse-suite på et hotel i New York City. Centrale er at vælge en indstilling, som kommunikerer luksus.

•Arrange møbler i din skærm, så at det ser autentisk. Hvis du vil oprette en luksus soveværelse, skubbe sengen hvor det ville være, jævnt fordelt fra tabellen dressing.

•Dress indstillingen med tilbehør, der virkelig kommunikerer ideen om luksus, såsom antikke radioer, grammofoner, krystal vaser, gengivelser af uvurderlige antikviteter og malerier.

•Tilføj dit pelse til display sidst. Placer dem i områder, der mangler i forgrunden. Pelse skal simpelthen være et andet element i visningen, der bidrager til tanken om overflod. For eksempel, kaste en pels over siden af en stol eller kanten af sengen. Eller hænge en pels off bagsiden af en dør.

•Installer belysning, der er økologisk til indstilling af din skærm. For eksempel, hvis indstillingen er en luksus bjælkehytte, bør lanterner, en bordlampe og faux stearinlys være din belysning til natten. Bruge sollys i løbet af dagen for at holde omkostningerne nede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com