Sådan vises skitser

May 1

Sådan vises skitser

Skitser repræsenterer nogle af de mest spontan kunstværker, kan du selv. De tilbyder glimt af emnet så forskellige som forsøgspersoner til stranden scener. Pænt trukket skitse kunst gør bare så pæn en mulighed for kunst som et maleri eller fotografi hvis du behandler disse stykker som sådan. Når du foretager en udstilling af skitser, planlægge display med samme omhu, du ville enhver anden visning af to-dimensionelle kunst.

Instruktioner

•Kontrollér en accent væg. Hængende kunst på en accent væg gør kunsten skiller sig ud mere, fordi en accent væg er malet en anden farve end de vægge, der omgiver den. For eksempel male én væg i rummet kinesisk røde eller kobolt blå, og male væggene ved siden af denne mur er en farve som fløde eller honning gul.

•Frame dem. Da skitser kunst på papir, plan om at købe måtter samt rammer for disse stykker. Hvis du vælger arkivers kvalitet måtter, skitser under dem vil beskyttes bedre og holder længere, fordi disse typer af måtter er designet til at beskytte papirer fra de elementer, der nedbryder papir over tid. Eksperimentere med parring forskellige farver af måtter og rammer sammen.

•Mix op stilarter af rammer og måtter til at tilføje visuelle interesse for din visning af skitser. Søge efter disse elementer i dit værelse farveskemaer, men vælge måtter og rammer der er formet forskelligt, eller som har en slags dekorative element på dem som beveling. Det er ikke nødvendigt at gøre hver ramme og mat forskellige. Bare at vælge et par forskellige dem til visning i forskellige steder i hele din skærm vil give kontrasten ønsker du.

•Lay dem ud på gulvet for at eksperimentere med forskellige arrangementer. Dette tillader dig at se, hvilke skitser ser bedst ved siden af hinanden. Et par måder findes for at hjælpe dig med at afgøre den bedste måde at vise dine skitser. For eksempel, hvis du har flere skitser af bådene på vandet, Hæng disse sammen. Hænge dem af farveskema også tilbyder dig en mulighed. Dette ville spille på din væg ved at hænge en række røde billeder eller billeder sammen i en gruppe.

Hæng dine skitser på eller over øjenhøjde når du hænge dem. Det er OK at tillade nogle fudge værelse på dette, fordi et stort billede vil stige over og under øjenhøjde. Derudover kan du beslutter dig at hænge en række billeder med nogle på toppen og nogle under en midterlinien af billeder. Denne type arrangement fungerer godt, når du har et galleri af billeder du hænge foran en sofa eller stol, fordi dit øje niveau sidder kan være anderledes end når du står. Generelt, dog, er dette omkring 60-inches eller deromkring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com