Sådan vises sværd på en væg

July 15

Sådan vises sværd på en væg

Når der vises et sværd på væggen, er en af nøglefaktorerne sværd ejer bør tage hensyn værdien af sværdet vises. For eksempel, det ville gøre megen mening at vise en maskine-made kostume sværd i en omfattende glas display case hængende fra væggen, men en overordentlig sjælden og dyrt håndlavede sværdet kan berettige sådan en overdådige display. Et andet vigtigt punkt til overvejelse er de kulturelle påvirkninger af sværdet vises. Der er traditioner, især med hensyn til den japansk katana, om korrekte display teknik: det er anset for tabu at arrangere vingerne vender nedad, f.eks. Værdi og alder af stykket bør også overvejes, når der vises et sværd, da udsætter et antikt direkte til luften kan forværres stykke og derfor mindske dens værdi.

Instruktioner

•Photograph sværd eller sværd beregnet til vise ved hjælp af et digitalt kamera.

•Rejseetui til det lokale bibliotek med digitalkamera og billeder. Rådføre sig med bøger på biblioteket om antikke sværd til at bestemme den kulturelle baggrund af sværdene beregnet til visning.

•Vælg visningsmetode for sværd eller sværd, under hensyntagen til de kulturelle påvirkninger af stykket. For eksempel, det ville være bedre at vise en europæisk eller North American sværd på en mindeplade eller i et glas montre med bladet trukket, men i en kulturel kontekst, ville det være mere hensigtsmæssigt at vise en japansk samurai sværd i sin kappe på en enkel tre differentieret rack med kurven for bladet opad. Køb monteringsudstyret; montering plaques og montrer er generelt tilgængelige på lokale trofæ butikker eller via special order online.

•Scanning for stud i væggen hvor sværdet er beregnet til visning ved hjælp af stud finder, som pr vejledningen beliggende i stud finder brugervejledning. Bemærk, at det er generelt betragtes som mest socialt hensigtsmæssige i enhver kultur til at vise et sværd i et privat rum, såsom et kontor eller et studie, i modsætning til en indgang eller fælles område. Mark placeringen af stutteriet med carpenter's blyant ved hjælp af en lille X. Bemærk at større skærme kan kræve brug af to stud og anker kombinationer.

•Drill pilot huller i den markerede stud placering og Indsæt en skrue anker i drywall for ekstra stabilitet på hver anker skrue placering. Brug drill for at indsætte de forankring skruer i de forborede huller, hvilket giver en solid montering platform for displayet.

Hæng skærmen på monteringsskruer ved hjælp af inventar inkluderet med visningen af sig selv. Nogle montrer eller plaques kan ikke komme med montering af inventar, i hvilket tilfælde boring en pilot hul igennem plak eller sag opbakning og sikre det med en bolt og spændeskive kombination kan være nødvendigt.

•Sæt sværd på sin montre eller plak. I nogle tilfælde kan det være nyttigt at ordne sværdet på plads ved hjælp af pakning wire eller tunge sejlgarn for at sikre, at det ikke falder fra displayet tilfælde.

Tips & advarsler

  • Prøv at fremhæve de bedste funktioner fra elementerne på skærmen på en måde, som ikke truer deres langsigtede værdi. For eksempel hvis et sværd har en almindeligt udseende kniv og en udsmykkede håndtag, gøre sværdet håndtere omdrejningspunktet for pladen ved at centrere det på opbakning.
  • Viser to sværd krydset foran et skjold våbenskjold skaber en overbevisende, europæiske visuel effekt.
  • Undgå montering udsat skarpe knive på væggen direkte, som de kan udgøre en sikkerhedsrisiko bør de falder ned fra væggen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com