Sådan Vurder trægulve

October 28

I århundreder, er hårdttræ gulvbelægning blevet udnyttet til at bringe naturlige materialer, varme og holdbarhed til boliger. Der er bogstaveligt talt hundredvis af forskellige arter af træer, der giver hårdttræ, både hjemlige arter og eksotiske træsorter fra hele Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien og Afrika. Med en smule forskning, vil du snart forstå korn og kvalitet, kvalitet og håndværk. Du vil kunne hurtigt Vurder i skoven, du vælger for dine gulve projekter.

Instruktioner

•Visit din lokale bygning levering eller tømmer værftet for at se prøver af række forskellige hårde træsorter, der anvendes til hårdttræ gulvbelægning. Fra indenlandske hårdttræ, ligesom aspen, eksotiske importerede zebra træ, vil du finde en bred sortimenter af skoven i flere forskellige gulve tømmer kvaliteter. Udtrykket "grade" når den anvendes til gulve er metoden til sortering af forskellige kvaliteter af træ. Anmode om prøver og mærke dem for sammenligning.

•Sammenligning træ af forskellige kvaliteter. "Clear" refererer til en bestyrelse eller planke, der er fri for mineralske pletter, knude huller, burls eller andre fysiske kendetegn. Kun en meget få "clear" bestyrelser kan skæres fra nogen log. I løbet af sorterings processen er klar bestyrelserne aflivet og markeret til salg på en merpris. Jo lavere den handel, de mere optagelser eller "tegn markerer" vil blive fundet i bestyrelsen. Brædder og planker, der var mineral farves bruges til at blive nedgraderet som ringere. Moderne dekoratører, dog har anerkendt den dramatiske skønhed i bejdset træ og det er nu ofte sælges til en højere pris eller kvalitet.

•Consider hårdhed af træ. Bløde træsorter som amerikansk sort kirsebær eller Douglas Gran er let hakker eller bulet mens hickory træ siges at have styrken af stål. Blødhed eller hårdhed af træ påvirker prisen på gulvet samt dets holdbarhed. Den relative hårdhed af løvtræ er baseret på Janka ratingsystem. Dette bruges internationalt system foranstaltninger den kraft, der er nødvendig for at drive en.444-tommer stål bolden ind i skoven. Bolden er forpligtet til at trænge ind til en dybde, således at halv diameter af stål bolden er indlejret i test træ. Jo højere Janka tallet er, jo sværere arter af træ. Brasiliansk kirsebær med en Janka rating af 2.350 er en af de sværeste woods, mens Douglas fir med en 660 rating er den laveste.

•Look på kornet. Blødere træsorter har en mere åben eller grove korn, mens meget hårde træsorter har en stram, tæt kornet. Hvis du køber ufærdige boards, bløde træsorter vil opsuge en masse mere plet eller lak og de fleste arter ikke tager en plet finish jævnt. For at identificere gamle trægulve, er absorptionen af pletten ofte en væsentlig faktor for slags træ du arbejder med.

•Consider alle faktorer, når du vælger hårdttræ: grade, korn, farve og hårdhed. Lysere woods reflektere lyset og varmen, at skabe en indbydende afslappet følelse. Mørke træsorter, som brasiliansk kirsebær eller mahogni, egner sig til en mere formel elegance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com