Sådan vurdere centrale klimaanlæg

June 22

Sådan vurdere centrale klimaanlæg

For folk, der bor i varmt og fugtigt klima, kan en central klimaanlægget faktisk anses en nødvendighed. I virkeligheden, i meget varme områder i syd og vest anses en brækket klimaanlægget en nødsituation. Selv hvis din vejret er kun "normalt" varme i sommermånederne, kan du stadig ønsker at have en central klimaanlægget for at nedkøle temperaturen inde i dit hjem. Du bør evaluere dine muligheder omhyggeligt før en endelige købsbeslutning, som en central klimaanlæg er en seriøs investering.

Instruktioner

Dyrknings de forskellige typer af centrale klimaanlæg til at hjælpe dig med at evaluere dem. Dem, der er en del af dit varmesystem fungerer ved hjælp af en varmepumpe. Denne type fjerner varmen fra dit hjem til at køle det. En split central klimaanlægget, med en indendørs coil, udendørs kondensatoren og kompressor, luften er afkølet og derefter cirkulerer det ved hjælp af en blæser.

•Hold pris i tankerne som du evaluere forskellige centrale klimaanlæg. Du skal forvente at betale mindst $1.200 for udgifterne til dit system med installationen; Men, nogle modeller kan køre op til $7.000 eller mere i November 2010, så det er vigtigt at vide hvad du har råd til at bruge.

•Kontrollér den Seasonal Energy Efficiency bedømmelse, eller SEER, at evaluere din central klimaanlægget muligheder. Dette er rating for systemets kølekapacitet pr. watt af elektricitet, der anvendes. Højeffektiv modeller vil have en kreditrating på mindst 14, mens ringe virkningsgrad modeller vil være omkring en 10.

•Look til centrale klimaanlæg, der bruger R4-10A som et kølemiddel, snarere end R22, også kendt som freon. R22 er ved at blive udfaset af EPA på grund af dens skadelige virkninger på miljøet.

•Være iøjnefaldende British Thermal enheder eller BTUs, for hver central klimaanlægget som du evaluere det. Oplysningerne for hver enhed vil omfatte BTUs per time og den omtrentlige firkant længde, som disse BTUs kan køle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com