Sådan Wall Mount en Samsung

July 23

Sådan Wall Mount en Samsung

Den korrekte væg-mount kit er afgørende, uanset om du montering af en Samsung computerskærm eller et fladskærms-TV. Din instruktionsbogen angiver, hvilke monteringssæt til brug for din elektroniske enhed, men du skal bruge et par andre instruktioner til korrekt vægmontering dit Samsung produkt. Dette projekt kan tage et par timer, og det er bedst at have nogen til at hjælpe dig.

Instruktioner

•Balance Samsung apparatet på en plan flade. Har en anden person hold for at holde den stabil. Fastgør de to beslag på bagsiden med en skruetrækker. Bruge en afblænding beslag til et Samsung TV. Tjek din montering væg for at sikre en stikkontakt er tilgængelige.

•Temporarily skrue vægbeslag på bagsiden af tv'et. Måle fra bunden af tv'et til bunden af vægbeslaget. Måle den fulde højde af apparatet, og tilføje disse målinger. Bruge samlet for at markere på væggen hvor midten af skærmen er i din øjenhøjde når du sidder.

•Dit Samsung apparat skal monteres på væggen studs til at sikre, at det hænger sikkert. Brug en stud finder til at finde de passende studs. Mark hver stud placering med en blyant. Kontroller dine målinger med et niveau. Fjerne vægbeslaget fra bagsiden af din Samsung apparat.

•Tag monteringsbeslag på væggen over mærkerne du har lavet. Brug en plan hen til indskrive beslaget. Bor skruehullerne wall mount og sætte skruer løst på hver side af apparatet. Kontrollere beslag med et niveau igen. Genoptage stramning beslag monteringsskruer, indtil du ikke kan flytte dem.

•Lift Samsung apparatet ved hjælp af en anden person, hvis nødvendigt, og lægge beslag på vægbeslaget. Sikre at apparatet er ophængt sikkert og at det vil flytte frit, hvis du bruger en hældende vægmontering. Tilslut apparatet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com