Sådan Wall Mount et stort spejl i stuen.

July 31

Sådan Wall Mount et stort spejl i stuen.

Et godt placeret og korrekt hang spejl kan tilføje meget skønhed til de fleste stuer. Ikke alene kan det giver rummet en mere rummelig fornemmelse, men det kan også bruges til at forbedre indretningen af rummet. Det er meget vigtigt, før du begynder at fastslå om spejlet overvejes er den rigtige størrelse til væggen. Det er et spørgsmål om personlig smag, spejlet bør heller ikke overmande heller ikke bør det underwhelm væggen hvor det er at blive hængt.

Instruktioner

Sådan Wall Mount en stor Mirrror i stuen.

•Find placering af studs i væggen med stud finder. Mark hvor knopperne er med en blyant. I de fleste hjem er der 16 inches fra center for en stud til midten af det næste. Så når en stud er blevet fundet, er det kun et spørgsmål om måling 16 inches i begge retninger til at finde dem alle. Afhængigt af formen af spejlet, kan det ikke være muligt at fastgøre spejl til studs. Hvis dette er tilfældet, skal væggen ankre bruges til korrekt bære vægten af spejlet.

•Measure den samlede bredde af væggen og bredden af spejl. Subtrahere bredden af spejl fra bredden på væggen og dividere resultatet med 2. Måle dette beløb fra hvert hjørne, og sætte en blyant mærke på væggen. Dette vil placere spejlet i midten af væggen side til side. Gentag denne procedure fra gulv til loft, og fratræk højden af spejlet for at placere spejlet i midten af væggen op og ned. Når du er færdig, bør der være 4 mærker på væggen, top og bund og venstre og højre.

•Sæt spejl på væggen i blyant mærker og sted niveau på toppen af spejlet. Flytte spejlet, indtil boblen på niveauet er centreret mellem de to linjer. Gør det samme til en af siderne. Denne procedure kan tage to personer til at udføre. Når spejlet er niveau, gør en blyant markere, hvor hvert klip vil blive placeret. Hvis placeringen af klippene, der svarer til hvor knopperne er, kan derefter klippene være skruet ind i væggen og de underliggende studs uden at bruge væg ankre.

•Drill huller hvor klippene er skal placeres, og sørg for, at boret anvendes ikke er større end væggen ankre bliver brugt. Indsætte væg ankre i hullerne. Det er at foretrække, hvis de er lidt LUN og skal udnyttes forsigtigt ind i hullerne med en hammer. Sørg for væg ankre er flugter med væggen og ikke stikker ud over overfladen af muren.

•Sæt bunden klip først med spejlet på plads, og derefter vedhæfte de øverste klip. Vær sikker på ikke at stramme skruerne ind i væggen ankre. Dette kan forårsage ankre at opdele og ikke holde spejlet effektivt. Spejlet skal nu være centreret perfekt på væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com