Sådan Weatherize med vindue behandlinger

April 28

Sådan Weatherize med vindue behandlinger

Omkostningerne ved hjælp af centralvarme og kølesystemer i dit hjem kan være meget høj, og endnu mere, så når den varme eller kolde luft bogstaveligt talt går lige ud af vinduet. Weatherizing dine vinduer kan holde interiøret i dit hjem komfortabelt og reducere det beløb, du skal bruge på energiomkostninger. Vindue behandlinger kan spille en nøglerolle i weatherization proces til at hjælpe dig med at spare penge uden at kompromittere din windows tiltrækningskraft.

Instruktioner

•Vælg dit vindue behandlinger klogt at weatherize effektivt. Nuancer, persienner og gardiner, der er mørk i farven reflektere lyset og varmen fra dine vinduer at holde dit hus køligt om sommeren. Cellulære nuancer giver en lignende effekt ved at låse varme inde i dit hjem i vinteren.

Hæng tunge gardiner for at give ekstra isolering til dit windows. Holde gardiner lukket i det varme vejr til at reducere behovet for køling i dit hjem. Åbn gardiner på kolde, solrige dage til at tillade i varmen fra solen.

•Weatherize jeres Vinduer hos isolering board. Skær et stykke af isolering bord at passer til bredden på din vinduesrammen sidder godt. Justere højden på bordet for at give lys ind i dit hjem i den øverste tredjedel af vinduet. Isolering plader fås i forskellige R-værdier, eller mængden af isolering, på hjem forbedring butikker. Dække bord, hvis det ønskes, med letvægts gardiner at gøre din windows mere attraktiv.

•Perk op en kedelig isolerede vindue nuance med stof. Den dekorative touch kan også give en ekstra foranstaltning af beskyttelse mod solen. Skære et stykke stof til at passe vindue skygge, og anbringer med stof lim.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com