Sådan Winterize opvaskemaskiner

September 30

Mange husejere skal winterize deres opvaskemaskine på et tidspunkt i løbet af den tid, de ejer deres hjem. Nogle ejere kan forlade for en langvarig vinterferie. Andre egne boliger der er ledige i løbet af vinteren. Uanset hvad årsagen skal en opvaskemaskine, der er i et hus med temperaturer, der kan fryse være helårsboliger. Dette vil forhindre vand inde i slanger, ventiler og pumper fra udvide og forårsager store problemer.

Instruktioner

•Åbn døre under vasken. Der vil være en slange, der fører fra varmtvandsforsyning i retning af opvaskemaskinen. Slukke for ventilen, der forbinder denne slange til vandforsyning. Læg et håndklæde under denne forbindelse. Bruge en skruenøgle til at fjerne slangen fra forbindelsen. Tillad slange til afløb noget vand på håndklædet. Fjerne håndklæde.

•Under vasken der bliver en ekstra slange, der fører fra afløbsrør i retning af opvaskemaskinen. Denne slange er opvaskemaskine afløb. Læg et håndklæde under forbindelsen til denne slange. Brug den skruenøgle til at fortryde denne slange og lad det dræn på håndklædet. Fjerne håndklæde.

•Look på forsiden af opvaskemaskinen. I bunden af opvaskemaskinen bliver adgangsluge. Brug den relevante skruetrækker til at fjerne skruerne og trække panelet væk. Se under opvaskemaskine at se pumpen. Læg et håndklæde under pumpen. Brug den relevante skruetrækker til at fortryde klemmer fra nogen slanger fører til pumpen. Tillad vand at dræne fra pumpen på håndklædet. Fjerne håndklæde. Vedhæfte adgangspanelet.

•Åbn forsiden af opvaskemaskinen. Åbne toppen af RV Anti-Freeze flaske. Hæld ca en kop af frostvæske i bunden af opvaskemaskinen som tæt på afløbet som muligt. RV Anti-Freeze vil løbe ind i opvaskemaskine pumpen og forhindre frysning af enhver resterende vand tilbage i pumpen.

•Drej off strøm til opvaskemaskine på boksen kredsløb.

Tips & advarsler

  • Tilslut igen alle rør og slanger forudgående at bruge i foråret.
  • Bruge opvaskemaskinen for en komplet cyklus uden tilføje nogen retter for at udvise alle RV Anti-Freeze.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com