Sådan Winterize vaskemaskine

April 13

Sådan Winterize vaskemaskine

En vaskemaskine bør installeres og gemmes i et varmt, tørt sted i hjemmet til at holde maskinen fungerer korrekt. Hvis lagring eller flytning en vaskemaskine i frostgrader, skal du først "winterize" maskine for at forhindre skader, fordi en lille mængde af vand er altid til stede i den vaskemaskine og slanger. De samme trin bruges til winterize en spændeskive, om maskinen er en standard eller højeffektiv enhed.

Instruktioner

•Drej off varmt og koldt vand vandhaner til vaskemaskinen. Vandhaner skal være placeret på væggen bag eller lidt over vaskemaskinen. Frakoble og fjerne både vandslanger indløb. Bruge en tang hvis nødvendigt for at løsne stik i begge ender – disse slanger køre fra vandhaner til bagsiden af vaskemaskinen. Udvide og strække ud hver slange i en vertikal position og Ryst forsigtigt for at fjerne enhver vand. Afsat både slanger for nu.

•Locate afløbet slange, hvor det forbinder til væggen og skæres plastik slips holder slangen på plads, hvis det er nødvendigt. Træk slangen fra væggen og afløb ud noget vand ved peger slangen ned i en gryde på gulvet. Hæve drain slangen op i luften i en oprejst stilling og hæld 1 kop ugiftige autocamper-type frostvæske ned slangen. Holde slangen op til et minut at tillade frostvæske til at køre ned slangen ind i vaskemaskine pumpen.

•Pour 1 quart af frostvæske--ved hjælp af den samme ugiftige type--i vaskemaskines Tom indvendig balje. Kør maskinen på en skylning og spin for omkring 30 sekunder-- eller den normale cyklus for omkring to minutter--til at trække eventuelle resterende vand tilbage i maskinen, hvor det vil blande sig med frostvæske og pels interiør af karret. Slå den onde cirkel og luk vaskemaskine.

•Tag vaskemaskine til Afbryd strømmen og placere fjernet indsugningen slanger i vaskemaskinen karret til at fuldføre winterization proces. Holde vaskemaskinen i en oprejst position under opbevaring eller flytte til at forebygge skader.

•Reconnect slanger og plug maskinen tilbage i, når du er klar til at bruge vaskemaskinen igen. Kør maskinen--med en tom belastning--gennem en komplet vask med vaskemiddel til at fjerne de resterende frostvæske rester før vask tøj i maskinen.

Tips & advarsler

  • At tillade en vaskemaskine at nå frysning temperaturer kan forårsage vandet inde i maskinen slanger og rør til at fryse og briste, forårsager skader til enheden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com