Sådan Winterize vindue Air Conditioners

June 20

Sådan Winterize vindue Air Conditioners

Mens dit vindue aircondition virker i sommer for at holde dit hjem cool, ikke Tillad det at fortsætte med at afkøle dit hjem i løbet af vintermånederne. Forsegle kladder og holde dit hjem varmere, når du winterize vindue air conditioners, før det kolde vejr begynder. Ved at dække air conditionere enhed i et dobbelt lag af isolering, kan du langt reducere dine varmeudgifter.

Instruktioner

•Measure dimensioner af din klimaanlæg. Købe en udvendig klimaanlægget cover, der vil passe dimensionerne af din klimaanlæg. Hvis din air conditioner mærke har en specifik cover designet til det, købe denne dækning for de bedste resultater.

•Sæt den udvendige klimaanlægget dække over klimaanlægget efter design af coveret. En tæt forsegling forhindrer luft fra blæser gennem klimaanlægget ind i dit hjem. Hvis det er nødvendigt, bruge tætningslister tape til at forsegle kanterne af dækslet til vinduet for at gøre cover passer stramt.

•Measure den indvendige dimensioner omkring det yderste punkt af træ trim med målebåndet, og tilføje 1 tommer for hver dimension. Skære et stykke af interiør plast på størrelse med målingerne.

•Affix en linje af dobbeltklæbende tape langs træ trim af vinduet omkring hele vinduet. Tag den beskyttende papirstrimmel på båndet til at eksponere båndet sticky overflade på træ trim.

•Stick plastik på båndet, at tage sig til at lukke vinduet på hvert hjørne og side. Tryk på plast over tape til at sikre en god tætning og effektivt seal eventuelle resterende kold luft, der kunne komme ind i dit hjem gennem vindue air condition.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com