Sæben undlader at falde ud af sæbedispenser i opvaskemaskine

February 14

Hvis du bruger pulveriseret vaskemiddel i din opvaskemaskine, vaskemiddel kan kage og klump i sæbedispenser, overholde siderne og undlader at falde ud under vask. Et andet tegn på, at din vaskemiddel ikke kan udlevering korrekt er mad efterladt på dine retter.

Rengøringsmiddel

Tilføjes dispenseren frisk pulverform vaskemiddel. Ældre kasser med vaskemiddel kan tiltrække fugt, forårsager vaskemiddel til at blive klistret eller at klumpe. Dette kan være et større problem i sommeren, når vejret er varmt og fugtigt, eller om vinteren, hvis du gemmer din vaskemiddel nær ovnen, hvor det kan blive udsat for damp fra kogende vand. Gemme din opvaskemaskine vaskemiddel i et køligt, tørt sted med container lukket. Hvis du oplever gentagne problemer, kan du overveje at skifte til en flydende opvaskemaskine vaskemiddel.

Fugt

Tilstedeværelse af fugt inde dispenser kop når du tilføjer vaskemidlet kan føre til kage vaskemiddel. Prøv aftørring kop tør før du tilføjer pulveriseret vaskemiddel til maskinen. Efterlad din opvaskemaskine dør krakket for at tillade enhver dvælende fugt at fordampe mellem cyklusser. Nogle fugt kan forblive selv hvis din maskine har en velfungerende tørring cyklus. For eksempel, kan nogle elementer flip-over og hente vand under vask og skyl cykler. Nogle cykler, såsom prerinse eller skyl kun, kan ikke omfatte en tørring cyklus som en del af deres funktion.

Døren

Hvis døren til dispenseren åbnet i løbet af cyklussen, men sæbe forbliver inde, er det muligt et element inde i opvaskemaskinen blokeret dispenser døren, forhindrer det i at åbne fuldt ud. Tjek din belastning før den næste vask for at sikre at dispenser døren har masser af plads til at åbne omkring dine retter.

Pakning

Din vaskemiddel kan undlade at korrekt sprede inde i din opvaskemaskine på grund af en defekt pakning på dispenseren eller en pakning, som er i stand til at lukke korrekt på grund af snavs eller overfyldning. Tjekke pakning for skader. Fjerne alle fødevarer, der sidder fast på. Tilføj mindre vaskemiddel, når du udfylder cup. Låget af dispenseren skal lukke uden modstand.

Andre problemer

Hvis din dispenser undlader at åbne på alle, er der muligvis et problem med parameteren, voks motor eller kombinationen af timer og håndtag, der styrer dispenser døre på forskellige modeller. Diagnose og reparation af denne type problemer kan kræve ved hjælp af en kvalificeret tekniker. Forsøger at reparere maskinen kan selv ugyldiggøre din garanti.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com