Sæbevand for Bugs på planter

December 6

Sæbevand for Bugs på planter

At finde fejl på dit anlæg ikke er blot ubehagelig, kan det også truer sundheden for dine planter. En bred vifte af produkter er på markedet til at bekæmpe plante insekter, men mange af disse indeholder giftige stoffer, der ikke kan du bruge i dit hjem eller i din have. En simpel løsning af sæbevand kan bidrage til at fjerne bugs på planter uden skadelige, toksiske effekter.

Sæbevand funktion

Sæbevand kan fungere som et insekticid på små, soft-rørige leddyr som mealybugs, bladlus, spider mider og psyllids. Disse insekter er ofte både udendørs anlæg og indendørs potteplanter. Du generelt diluter sæber med vand og sprøjtes dem direkte på de insekter, der findes på planter. Colorado State University entomolog WS Cranshaw anbefaler en løsning 2 procent sæbe. Sæben synes at forstyrre cellemembranen af insekt og kan fjerne den beskyttende voks belægning på exoskeleton af insektet, forårsager det at miste vand og dø. Sæber sprøjtemidler har ikke en residual effekt, så du skal genanvende ofte.

Stueplanter

En række insekter, herunder bladlus, spider mider, mealybugs og skala kan troube indendørs potteplanter. Du kan bruge sæbevand til at forsigtigt vaskes for at fjerne og dræbe disse skadedyr. Opløses en teskefuld mild vaskemiddel i en gallon af vand og forsigtigt tørre blade med en blød børste eller klud, ifølge University of Kentucky entomolog Lee Townsend. Dette kan kontrollere skadedyrsangreb i flere måneder.

Udendørs planter

Bruge sæbevand til at fjerne skadedyr fra planter udendørs ved aftørring dem forsigtigt med sæbevand eller sprøjte med en opløsning af mild skålen vaske i vandet. Du skal helt dække skadedyr med løsning for det for at være effektiv. Gælde ikke sæbeopløsning, hvis udetemperaturen er over 90 grader Fahrenheit. Dette kan forårsage fytotoksicitet af planter, forårsager skader på celler og eventuelt død til anlægget.

Altid teste løsningen på et lille område af anlægget før du anvender mere rigeligt. Begrænse antallet af ansøgninger af sæbevand i de varme måneder. Vaske sæbe løsningen, når insekterne er blevet elimineret.

Forholdsregler

Kontinuerlig brug af sæbe kan skade cellestrukturer af planter, ifølge University of California Davis-websted. De bør bruges kun når nødvendigt og kun på områder, hvor du kan se insekter. Mineraler i vand aslo påvirker sæber og dette kan forårsage en sæberester på planter. Hårdt vand øger dette problem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com