Sæbevand til behandling af Rose buske

December 15

Sæbevand til behandling af Rose buske

Hvis du nogensinde har hørt af sæbevand bliver brugt som en behandling for rosenbuske, ikke var det helt sikkert beregnet til at rense dem. Sæbe indeholder fedtsyrer og salte, der er skadelige for den beskyttende belægning af mange soft-rørige steg skadedyr. Sæbe bruges til at dræbe steg skadedyr kaldes insektbekæmpelsesmidler sæber, og de er ugiftige, biologisk nedbrydeligt alternativ til kemiske pesticider, som ofte gør mere skade end gavn.

Fælles Rose Pest

Bladlus er den mest almindelige steg skadedyr. Forskellige arter angribe roser, herunder den steg bladlus, kartoffel bladlus og bomuld bladlus. Sunde roser og resistente sorter kan modstå lys bladlus angreb, og bladlus kan nemt forrykke sig i hånden eller ved en kraftig vandstråle. Store parasitære kan udskiller en masse honeydew, som ikke kun tiltrækker myrer--som ender beskytter bladlus fra deres naturlige rovdyr som de pirat honningdug-- men også fører til udvikling af sodede skimmel, en sort svamp, der helt dækker løv. Da bladlusene er soft-karrosseri insekter, er de blandt de skadedyr, der insektbekæmpelsesmidler sæber kan styre.

Funktion

Insektbekæmpelsesmidler sæber er formuleret til at dræbe haven skadedyr, især soft-rørige skadedyr som bladlus, spider mider og thrips, skadedyr, der almindeligvis angriber roser. Insektbekæmpelsesmidler sæber vaske væk neglebånd--et insekt er beskyttende belægning--så fedtsyrer i sæbe til at trænge ind i insekt 's udvendige, forårsager celledød.

Fordele

I modsætning til kemiske-baserede insekticider indebærer insekticid sæbe, når det anvendes som instrueret af produktet, få risici til nærliggende planter, miljøet eller mennesker og dyr. Det er muligt, forudsat den rigtige sæbe bruges til at gøre hjemmelavet insektbekæmpelsesmidler sæber, der også sparer penge.

Risici

Insektbekæmpelsesmidler sæber kan skade vandlevende og bør anvendes med forsigtighed i nærheden af vandveje. De er også i stand til at skade gavnlige insekter som bestøvere, men især ladybug larver, der elsker at fodre på bladlus.

Overvejelser

For at være effektiv, insektbekæmpelsesmidler sæber skal gøre kontakt med insekt og skal dække top og bund af bladene samt de berørte knopper. Roser bør sprøjtes om morgenen, så sæben vil tørre helt. Hvis sæben ikke fordampe hurtigt nok, er der en risiko for sæbe brændende blade. Dette kaldes fytotoksicitet. Hårdt vand er ikke effektiv med insektdræbende sæber, der skal bruges med bløde eller destilleret vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com