Sække vs poseløse støvsugere

January 16

Sække vs poseløse støvsugere

I den moderne tidsalder af husholdningernes rengøring, teknologiske fremskridt at som en boligejer, du nu har betydelig valg når det kommer til hvilke apparater, du vælger at give skabsplads til. Så når det kommer til at vælge en støvsuger, vil at kende forskellen mellem din sække og poseløse versioner hjælpe dig med at vælge det apparat, der er rigtige for dig.

Hvordan arbejder støvsugere?

Støvsugere arbejde ved hjælp af sugeeffekt til ophæve snavs fra overfladen og overføre det til hoveddelen af renere, uanset stilen af maskinen. Maskinens motor viser Turbineblade, som opbygger tryk og skaber en suge vakuum, trækker luften ind i rørene og transporterer snavs sammen med det. Snavs er derefter gået gennem et filter og indsamlet i en taske eller en cylinder, venter på at blive tømt.

Hvordan indsamler sække Vcuum renere snavs?

En sække støvsuger virker ved at trække luft, og de indsamlede snavs, op til sugeslange og ind i en papirpose, der er knyttet til en slange. Posen er dækket med minut huller som store nok til at tillade luft at passere lige selv, men lille nok til at fælde snavs insider. Der er normalt et ekstra filter, der forhindrer snavs at blive trukket ind i motoren og tilstopning maskinen. Når tasken er fuld, den sugeeffekt vil falde og posen skal være tømt eller erstattet.

Fordele og ulemper ved en sække støvsuger

Sække støvsugere arbejde effektivt for at samle snavs ved at overføre det op et enkelt rør og lige ind i en pose. Med sådan en simpel drift design, de er relativt billige at betjene og er mindre tilbøjelige til nedbrud eller tab af suge. Poserne kan være disponible eller kan genbruges, og mens bekvemmeligheden af engangstændere er attraktive, huske, de vil være en løbende udgift. Nogle fabrikanter, vil kun deres eget mærke vakuum tasker arbejde med deres maskiner. Genanvendelige poser, på den anden side skal tømmes, vaskes og helt tørret før genbrug. Vakuum tasker ikke kræver mange filtre til at samle snavs effektivt, og leverer effektiv og grundig rengøring.

Hvordan arbejder poseløse støvsugere?

Poseløse støvsugere arbejde ved at oprette en Cyclon luftstrøm inde snavs indsamling cylinder. Snavs og støv partikler er trukket ind i midten af maskinen sammen med den roterende luft, og ledes derefter gennem en række filtre, der tillader luft at undslippe maskinen men indsamle de resterende snavs. Cylinderen skal tømmes, når fuld eller suge kraft vil falde, og påvirker rengøring mulighed for maskinen.

Fordele og ulemper ved poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere passerer luften gennem en lang række rør og filtre, som resulterer i en mere støjende og dyrere end konventionelle sække maskiner. Samt højere driftsomkostninger er poseløse maskiner dyrere at købe og mere tilbøjelige til at motor problemer end deres sække modstykker. Poseløse maskiner har gennemsigtige snavs samle flasker, som tilbyder en visuel påmindelse for at tømme dem. Selv om der er nogen poser til at købe, filtre kan have brug for udskiftning og kan være dyrt. For at forhindre filtrene fra tilstopning, kan de skal fjernes og rengøres regelmæssigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com