Sage urter oplysninger

April 16

Sage urter oplysninger

Salvie, også kendt som Salvia officinalis, er en aromatisk urt bruges i madlavning og naturlige heling. Oprindeligt fra Middelhavet findes salvie nu i hele verden. I dag, salvie betyder "klog person" og navnet Salvia betyder "god sundhed."

Udseende

Salvie, en woody flerårige plante består af aflange grå-grønne blade. Farven på bladene er mørkere på toppen end nedenunder. Salvie er en sprawling vane og kan nå op til 2 fod i højden. Tricolor salvie har hvid og lilla blade med antydninger af pink. Icterina Salvie har guld og grønne blade og Purpurascens har lilla blade.

Voksende

Uanset om du bruger frø, stængelstiklinger eller crown divisioner, er salvie i stand til at vokse fra hver af disse. Når plantning salvie, Sørg for at plante det i et område, der modtager masser af sollys og være sikker på, at jorden er veldrænet. Tunge, alt for våd jord kan forårsage rødder af anlægget til at rådne. Planterne skal være fordelt på mindst 15 inches fra hinanden.

Bruger

Salvie kan anvendes i fødevarer, såsom en fjerkræ stopning eller som krydderi til kanin, svinekød og fisk. Ofte, er salvie brugt som en te af lagt i blød blade i varmt vand. Salvie er også brugt som en urtemedicin for overgangsalderen og symptomer forbundet med menstruation. Salvie olie, dog er giftigt og bør ikke indtages.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com