Saloon kælderen ideer

March 2

Saloons fremmane straks billeder af den gamle Vesten. En sedan er mere end bare en bar; Det har en atmosfære og en aura alle sine egne. Oprette en lignende samlingssted i din kælder med møbler, dekorationer og apparater. Vælg bekvemmelighed, sikkerhed, komfort og videresalg værdi over ægthed, når du foretager dine designvalg.

Mad

Din salon er ufuldstændig uden evnen til at tjene dine gæster noget mad. Uanset om du planlægger at tjene et helt måltid eller en lettere anretning, tilføje nogle bestemmelser, der vil hjælpe dig med at forberede mad i din salon. Når en mangel på plads er den primære bekymring, lade teknologien hjælpe dig. Køkkenbordet konvektion og mikrobølgeovne tilberede en lang række fødevarer hurtigt og uden åben ild. En popcorn maker hjælper dig med at gøre en hurtig snack spil nætter. For voksne i huset bygge i en vin køler til at gemme dine vin ved den rette temperatur. Keg køleskab tilføjer til stemningen og holder kolde øl ved hånden.

Familievenligt

Oprette en saloon, som dine børn kan dele med dig. I baren område, placere alkohol i et aflåst skab eller fjerne det helt. Erstatte alkoholholdige drikkevarer med frugt, juice og mousserende vand. Installere en ismaskine i baren og tjene op sundaes hver dag i stedet for "drink af dagen." I hovedrummet, skal du bruge game-borde til at spille brikker og skøre 8 snarere end poker. Hænge en lys stativ direkte over tabellen spil. Bruge en pære, der er lys nok for alle at se deres kort uden at belaste øjnene. Oprette en dartskive, som familiemedlemmer i alle aldre kan bruge sikkert. Holde sig væk fra den skarpe metal dart og vælge en af magnet, krog og løkke eller skum-baserede systemer.

Belysning

Bruge lys og spejle til at gøre din salon et lyspunkt i dit hjem. Integrere forskellige typer af lamper til at tilføje interesse og stil til din salon. I kældre med højere lofter, hænge vedhæng lys over bordene. For lavere lofter, bruge canister lys. Tilføje en lysdæmper kontrol for at dæmpe dit lys for at se fjernsyn eller film. Placere et stort spejl bag baren område at reflektere lys og udvide rummet.

Møbler

Oprette behagelig samtale og aktivitet områder med en god bordplacering. Enhver saloon behov en bar komplet med barstole. Folk generelt finde siddende på en skammel med arme og ryg støtte mere behagelig; dog overveje backless barstole eller roterende afføring at gøre det nemmere for gæsterne til at stå i en vilkårlig retning. Bruge komplementære stilarter for stole rundt om spillet og spiseborde til at holde rummet fra ser rodet. Under fode, overveje kork eller laminat i stedet for hårdttræ gulvbelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com